پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۵۸

خضرایی:

23 هزار استاندارد ملی در کشور تدوین و تثبیت شده‌است

23 هزار استاندارد ملی در کشور تدوین و تثبیت شده‌است

بجنورد - خبرگزاری مهر: مديركل دفتر تدوين سازمان ملي استاندارد گفت: این سازمان در داخل کشور بیش از 23 هزار استاندارد ملی را تدوین و تثبیت کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آزيتا خضرايي عصر يكشنبه در مراسم تجليل از واحدهاي برتر خراسان شمالي از نظر استاندارد که در بجنورد، مرکز این استان برگزار شد، عنوان کرد: هم اکنون 164 کشور جهان عضو سازمان بین المللی استاندارد هستند و کشور ایران نیز از نظر توسعه استاندارد ملی در رده 32 جهان قرار دارد.

وی با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران در 416 کمیته بین المللی فعال در زمینه استاندارد فراملی عضویت دارد، تصریح کرد: از این تعداد ایران در 201 کمیته عضویت فعال داشته و در 215 کمیته نیز نقش ناظر را عهده دار شده است.

به گفته خضرایی علاوه بر این، سازمان ملی استاندارد ایران دبیری پنج كميته فني استاندارد بين المللي را نیز بر عهده گرفته است.

این مسئول اضافه کرد: همچنین این سازمان هم اکنون تدوین 35 استاندارد بین المللی با محوریت جمهوری اسلامی ایران را نیز در دستور کار دارد.

به گفته وی افزون بر این تعداد سازمان ملی استاندارد ایران، تدوین دو استاندارد بین المللی در زمینه نانو را با استفاده از متخصصان نانو داخلی در حال اجرا دارد.

خضرایی تصریح کرد: البته این سازمان پیش از این سه استاندارد بین المللی در زمینه نانو را تدوین و به سازمان های بین المللی استاندارد ارائه داده است.

وی با اشاره به این که این سازمان در داخل کشور بیش از 23 هزار استاندارد ملی را تدوین و تثبیت کرده است، افزود: تعیین و تدوین استانداردهای ملی از وظایف اصلی سازمان ملی استاندارد بوده و تلاش می شود در این زمینه، مقدمات لازم برای ارتقا کیفیت تولیدات داخلی فراهم شود.

به گفته مديركل دفتر تدوين سازمان ملي استاندارد، این سازمان در پی واگذاری بخش های تدوین، آموزش و نظارت استاندارد به بخش خصوصی با هدف کاهش تصدی گری است.

 

کد خبر 2159099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha