به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته کاروان عزاداری سالار شهیدان که با پای پیاده و به منظور زیارت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از مشهد مقدس عازم کربلای معلی شده اند، به ورامین رسید و مورد استقبال مردم دیار 15خرداد قرار گرفتند.
در این آیین استقبال که در مصلی صاحب الزمان(عج) شهرستان ورامین برگزار شد از حرکت ارزشمند مردم خراسان توسط امام جمعه و مردم ورامین تجلیل به عمل آمد.
مسئول کاروان پیاده حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این کاروان حرکت خود را روز 10 مهرماه از جوین خراسان رضوی و به منظور زیارت مرقد مطهر امام حسین (ع) آغاز کرد.
رمضان رستگاری افزود: این کاروان پس از عبور از استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران وارد استان تهران و شهرستان ورامین شده است و در ادامه مسیر به سمت شهرری و شهر مقدس قم حرکت خواهد کرد.
این خادم با اخلاص اهل بیت ادامه داد: طبق پیش بینی های صورت گرفته این کاروان روز اول محرم وارد سرزمین عراق خواهد شد و به مدت ده روز و تا عاشوری حسینی، اماکن مقدسه عراق را زیارت خواهد کرد.
وی ادامه داد: کاروان پیاده عزاداران حسینی هر ساله و زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی و هیئات مذهبی مشهد حرکت خود را از بارگاه ملکوتی علی ابن موسی الرضا(ع) آغاز و به سمت کربلای معلی حرکت می کنند و تاکنون 4 سال این کار فرهنگی ادامه پیدا کرده است.
رستگاری با اشاره به استقبال زياد مردم براي شركت در اين كاروان اعلام كرد: به خاطر برخي محدوديتها تنها توانستيم از 70 نفر زائر پياده در اين كاروان نامنويسي كنيم.
این پیر غلام اهل بیت اضافه کرد: این کاروان متشکل از 70 نفر است که از کودک 3 ساله تا پیرمرد 70 ساله در این حرکت نورانی حضور دارد و این نشان می دهد که عشق به اهل بیت(ع) پیر و جوان نمی شناسد.
وی عنوان کرد: در بین اعضای کاروان کشاورز، مکانیک، رفتگر، خانه دار و سایر مشاغل دیده می شود که این امر نشان دهنده عمق ارادت مردم ایران در هر شغل و طبقه ای به ائمه اطهار است.
این مسئول کاروان تأکید کرد: قطعا کسانی که در این کاروان بودند چیزهایی دیدند و حاجت هایی را گرفتند که برای چندمین بار رنج این سفر را به جان خریدند و با پای پیاده رهسپار کربلا شدند.
رستگاری اظهار داشت: اگر چه این سفر که تاکنون 19 روز به طول انجامیده، رنج های بسیاری دارد اما در کنار این رنج ها خاطرات شیرینی را رقم زده است که از اذهان پاک نمی شود.
وی افزود: در هر شهر و استانی که این کاروان وارد شد، با استقبال گرم مردم مواجه گردید که این امر اوج ارادت مردم ایران اسلامی را نشان می دهد.
مسئول کاروان پیاده حسینی ادامه داد: اين كاروان براي برپايي شعائر ديني، تداوم و نهادينه كردن اهداف نهضت كربلا، تحمل سختي و مصايب با ياد كاروان اسرا، استفاده از عاشورا و اهداف آن در زندگي فردي و اجتماعي، عهد و پيماني مستحكم با اهل بيت و ياران امام حسين(ع) و عجين شدن با كربلا حركت خود را آغاز كرده است.
نظر شما