به گزارش خبرنگار مهر، کمال حیدری ظهر امروز ، در آئین افتتاح دو نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی در محل نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان اظهار داشت: در این غربالگری 20 درصد جمعیت تحت بررسی در معرض دیابت شناخته شدند، 80 درصد مستعد انواع بیماریها بودند از جمله افراد سیگاری، افرادی که کم تحرک بودند و افراد چاق شناخته شدند.
وی از غربالگری افراد بالای 30 سال اصفهان طی دو سال اخیر در زمینه بیماری دیابت خبر داد و گفت: نتایج غربالگری به این صورت بود که 10 درصد افراد مبتلا به دیابت شناخته شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه میزان مصرف نمک در خانوادههای ایرانی 12 گرم است که باید به 6 گرم کاهش دهیم ، ادامه داد: با توجه به تغییر سبک زندگی مردم امروزه انواع بیماریها بر مردم عارض شده است .
وی ادامه داد: در بسیاری از مواقع بی حوصلگی و خستگی مفرط به دلیل عدم دریافت مواد مغذی است.
حیدری گفت: طی سه سال گذشته توانستیم میزان سموم در محصولات کشاورزی اصفهان را به 30 درصد کاهش دهیم که امید است تا سه سال آینده این رقم به صفر برسد.
وی بیان داشت: براساس پژوهشی که در سطح جهان انجام گرفت مشخص شد که تعداد فراوانی از کودکان دنیا صبحانه نخورده بر سر کلاس درس حاضر میشوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از چهار سال پیش تحقیقی در این عرصه در مرکز بهداشت استان انجام شد، بیان داشت: 26 درصد از کودکان در کشور با کمبود روی، یک سوم با کمبود ویتامین c و یک سوم کودکان دچار مشکل فقر آهن هستند.
وی افزود: بحث سلامت غذا یکی از محوری ترین مباحث حوزه سلامت است که تامین امنیت غذایی حق همه مردم است.
حیدری با بیان اینکه بیشترین بودجهای دولتها صرف حوزه سلامت میشود ، ادامه داد: بر این اساس به دنبال راهکارهایی برای کاهش هزینهها در حوزه بهداشت و درمان هستیم که یکی از این امور تدوین نقشه جامع سلامت استان است.
وی با بیان اینکه در نقشه جامع سلامت استان به پنج موضوع پرداخته شده است شد ، ابراز داشت: بیماریهای قلبی و عروقی، سلامت روان، حوادث ، سرطانها و سلامتی کودک و مادران از موضوعاتی است که در این نقشه در خصوص این موضوعات بحث شد.
نظر شما