پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۳۶

گزارش خبری – تصویری/

جشن دانشجویان فارغ التحصیل و جدیدالورود دانشگاه پیام‌نور گناوه برگزار شد

جشن دانشجویان فارغ التحصیل و جدیدالورود دانشگاه پیام‌نور گناوه برگزار شد

گناوه – خبرگزاری مهر: با حضور رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر، فرماندار، شهردار، جمعی از مسئولان شهرستان گناوه و حضور گسترده دانشجویان جشن دانشجویان جدیدالورود و پنجمین جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز گناوه در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر بعدازظهر سه‌شنبه در این جشن اظهار داشت: بدون شک شما جوانان تحصیلکرده دانشجو امیدهای امروز و آینده کشور ایران هستید و هر جامعه ای به توان، فکر و دستاوردهای شما وابسته است.

دکتر اسحاق جلالیان گفت: بدون تردید برای همه ما جای شادی و خوشحالی دارد که در جمع پرشکوه دانشجویان و اساتید شهرستان گناوه حضور پیدا کرد و حاضر باشیم و از دو نظر دیدار با شما دانشجویان بزرگوار اهمیت داد.

جلالیان ادامه داد: یکی اینکه حضور در این چنین جمع های پرنشاط و با طروات باعث شادی و نشاط ما به دلیل اینکه جوانانی پرشور داریم که آینده کشور به دست شماها دست می شود.

گام‌های بسیار موثری در عرصه‌های علمی برداشته شده است

وی اضافه کرد: بدون شک امروز به همه این شور و نشاط، نوآوری ها، خلاقیت ها و حرکت به سمت قله های بلند افتخار در همه عرصه ها نیازمندیم و از نظر دیگر اینکه این نسل جوان است که بار انقلاب را به دوش داشت و به دوش دارد و بی تردید با موفقیت این بار سنگین را در آینده نیز به دوش خواهد داشت و مخصوص جوان دهه 60 نمی شود و شما جوانان دهه 90 هم آینده سازان و امیدهای این کشور هستید و ما شاهد هستیم که به ویژه در عرصه های علمی که با آن سروکار داریم، گام های بسیار موثری برداشته شده و شرکت های بسیار خوبی در دانشگاه ها انجام شده است.

جلالیان متذکر شد: شما دانشجویان چشم امید کشور هستید بنا به فرمایشات رهبری ویژگی های یک دانشجوی موفق شامل خوب درس خواندن و تلاش برای ارتقای علمی، کسب آمادگی برای ارائه خدمات مطابق با نیازهای اجتماعی، ارتقای سطح معنویت فردی و به دنبال آن ارتقای سطح کیفی امور معنوی دانشگاه هوشیاری، تیز بینی، داشتن قدرت تحلیل سیاسی و قبل از آن آگاهی صحیح و دقیق از پدیده های اجتماعی و اتخاذ موضع آگاهانه و صحیح و به جا و مناسب و برخسته از مبانی اسلامی است.

وی تاکید کرد: یک دانشجو هم باید به علم و تخصصش نگاه کند و هم به ارائه این علم به جامعه و هم اینکه معنویت خود را حفظ کند و هم هوشیار و با بصیرت نسبت به تمام مسائل روز جامعه خود باشد.

دانشگاه پیام نور دومین دانشگاه باز آسیا و ششمین دانشگاه باز دنیاست

جلالیان بیان داشت: ابر دانشگاه پیام نور بزرگترین مرکز آموزش عالی دولتی کشور با یک میلیون و دویست هزار دانشجو است که با ثبت نام دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه در سراسر کشور مطمئنا این رقم بالاتر خواهد رفت و 500 مرکز و واحد در سطح کشور دارد و رتبه ها و رکودهایی را دانشگاه پیام نور توانسته در کشور و دنیا ثبت کند که در نوع خودش بی نظیر بوده است.

وی گفت: دانشگاه پیام نور دومین دانشگاه باز آسیا و ششمین دانشگاه باز دنیاست و در بین 51 دانشگاه برتر کشور مقام 8 را دارد که البته باز هم در این یکی دو ماهه اخیر با ارزیابی که خواهد شد، این رتبه ارتقا خواهد یافت و سیستم آموزشی که شما با آن سروکار دارید از بهترین سیستم های آموزشی است.

جلالیان تصریح کرد: امتحاناتی که در دانشگاه پیام نور برگزار و اجرا می شود یکی از بهترین میزان های سنجش در زمینه بار علمی دانشجویان است؛ چرا که دانشجو فقط با اتکا بر معلومات خود در جلسه امتحان حاضر میشود و تمام کتاب را امتحان می دهید.

رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر در پایان گفت: دانشگاه پیام نور استان بوشهر با 22 هزار دانشجو نقش ارزنده ای در عرصه های علمی استان ایفا می کند.

کمک 700 میلیون تومانی فرمانداری شهرستان گناوه در ساخت سالن ورزشی

فرماندار شهرستان گناوه نیز در این جشن اظهار داشت: آن عبادت، عمل و حرکتی که انسان را به کمال می رساند عمل توام با علم، آگاهی، دانش و معرفت است و دانشگاه هم جای کسب علم و معرفت و دانش است.

غلامعلی حبیبی منش گفت: فرمانداری شهرستان گناوه 700 میلیون تومان در ساخت سالن ورزشی و مسجد به دانشگاه پیام نور کمک کرده است.

وی بیان داشت: اعتبارات فرهنگی استان بوشهر هنوز توزیع نشده و وقتی توزیع شود و سهمیه شهرستان هم مشخص شد، قطعا در پروژه های فرهنگی فرمانداری شهرستان گناوه کمک شایان خود را به دانشگاه پیام نور مرکز گناوه خواهد داشت.

حبیبی منش ادامه داد: امیدواریم که دانشگاه پیام نور بتواند نور علم و دانش را در سراسر جامعه گسترش دهد و به نظرم که این دانشگاه بزرگترین دانشگاه اسلامی در جهان اسلام به لحاظ تعداد دانشجو باشد.

وی اضافه کرد: امید است که این دانشگاه به لحاظ کیفیت نیز بهترین دانشگاه کشور شود و باید به مرحله ای برسیم که دانشجوی ما دغدغه هزینه تحصیل را نداشته باشد و دانشگاه نیز به مرحله ای برسد که خود کفا شود.

نیازهای جامعه ما به اندازه فارغ التحصیلان‌مان نیست

فرماندار گناوه افزود: دولت طرح هایی را برای اشتغال جوانان در حال پیگیری دارد که البته اگر همه توقع داشته باشند که به کارهای خدماتی و اداری مشغول شوند، حتما نیاز های جامعه ما به اندازه فارغ التحصیلان مان نیست.

وی تصریح کرد: ما در حال فراهم کردن زمینه هایی هستیم که سرمایه گذاران بخش خصوصی در زمینه های مختلف در شهرستان وارد شوند.

حبیبی منش بیان داشت: امید که فارغ التحصیلان دانشگاه جذب بازار کار شده و بحث اشتغال آنها هم حل شود و ما نهایت تلاش خود را در این زمینه خواهیم کرد و مهمترین برنامه دولت تدبیر و امید هم همین است.

فرماندار شهرستان گناوه گفت: دولت تدبیر و امید با دو شعار اساسی کار خود را آغاز کرده و نخستین آن اشتغال و دومین آن هم مبارزه با تورم و گرانی است.

بیش از 220 نفر در دانشگاه پیام نور گناوه پذیرفته شدند

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گناوه نیز ضمن تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل و جدیدالورود در این جشن اظهار داشت: جشن ما از طرفی علمی است که دانشجویان با گذراندن برهه ای از عمرشان در دانشگاه، فارغ  التحصیل شده و وارد مرحله جدیدی از زندگی خود و احیانا اشتغال و یا تحصیلات تکمیلی خواهند شد.

عباس خرم آبادی گفت: از طرف دیگر امروز جشن دانشجویانی را داریم که تازه وارد دانشگاه شده و آماده گذراندن 4 سال از عمر خود در فضای دانشگاهی می شوند تا در آینده نیز به ادامه تحصیلات خود بپردازند.

خرم آبادی ادامه داد: همه در جامعه به دنبال رسیدن به مزایایی هستند و از دید جامعه شناسی مزایای جامعه شامل قدرت، ثروت و احترام است.

وی اضافه کرد: همه در جامعه به دنبال رسیدن به این مزایا بوده و چگونگی استفاده از این مزایا بستگی به شخصیت افراد دارد و برای رسیدن به این مزایای اجتماعی انسان سختی های زیادی را باید تحمل کند.

خرم آبادی افزود: در بین این سه مزایای اجتماعی مقوله ای وجود دارد که زیر ساخت رسیدن به مزایای اجتماعی است و آن علم است و علم می تواند مزایای اجتماعی را ایجادکند که با استفاده از تصاحب این مزایا از طریق علمی ما می توانیم یک فرد بسیار مفیدی در جامعه باشیم.

 وی بیان داشت: کسانی که از طریق علم به این مزایا برسند هم با ثبات خواهد بود و دوام خواهد داشت و هم می تواند که سایر مزایای دیگر را ایجاد کند و شما دانشجویان فارغ التحصیل این پله را طی کرده اید و مسئولان ارشد ما نیز به لطف خدا زمینه اشتغال شما را فراهم می سازند.

 رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گناوه در پایان گفت: در این جشن از 100 نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه در رشته هایی مانند علوم اجتماعی، حسابداری، مهندسی کشاورزی، حقوق، زبان و ادبیات فارسی و ...  با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل شد و امسال نیز بیش از 220 نفر در این دانشگاه پذیرفته شدند.

اجرای کارهای نمایشی توسط هنرمندان/ کمبود جا در سالن خلیج فارس

در این جشن نوذر راد منش از هنرمندان توانای استان بوشهر به همراهی سعید بهمرد مجری برنامه و از مجریان باسابقه صدا و سیمای مرکز بوشهر به اجرای دو کار طنز نمایشی پرداختند.

متاسفانه به دلیل کمبود جا در سالن خلیج فارس بسیاری از دانشجویان سر پا نظاره گر جشن بوده و عده ای نیز در راهروها میان صندلی ها نشسته بوند.

خبرنگار مهر بارها این نکته را در اخبار ارسالی از گناوه اطلاع رسانی کرده است و بیان داشته که گناوه نیاز به سالنی با ظرفیت بیش از 600 نفر دارد که تا به حال در این زمینه شاهد کوتاهی مسئولان شهرستان بوده ایم.   

کد خبر 2160649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha