پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۱۲

اکبری:

1000 کلاس آموزش خانواده در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

1000 کلاس آموزش خانواده در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار کلاس آموزش خانواده در چهارمحال و بختیاری برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا اکبری ظهر سه شنبه در برنامه آمورشی اولیا و مربیان به مناسبت هفته اولیا و مربیان در شهرکرد با بیان اینکه یک هزار کلاس آموزش خانواده در چهارمحال و بختیاری برگزار شده است، عنوان کرد:  این کلاس های آموزشی در سال گذشته و با هدف آموزش خانواده توسط آموزش و پرورش این استان برگزار شده است.

وی ادامه داد: در این کلاسها از 500 مشاور و اساتید برجسته در خصوص آموزش خانواده بهره گرفته شده است.

رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به هفته اولیا و مربیان، ادامه داد: این هفته هفته بهره گیری از تجارب والدین در خصوص آموزش دانش آموزان است.

اکبری گفت: هفته پیوند اولیا و مربیان، بهترین و مناسب ترین فرصت برای فراهم کردن زمینه های تحقق همکاری و هم دلی میان خانه و مدرسه است.

وی ادامه داد: در سایه پیوند اولیا و مربیان، باید به جلب مشارکت و همکاری صمیمانه پدران و مادران بپردازیم و از توانایی های فکری و علمی و تخصصی آنان برای تربیت هرچه بهتر دانش آموزان بهره لازم را بگیریم.

 

کد خبر 2160670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha