پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۰۷

پاسخ مسئولان به گزارش مهر/

اصرار شهرداری اسلامشهر بر ساخت پارکینگ توسط دانشگاه آزاد/دانشگاه باید نیاز دانشجویانش را تامین کند

اصرار شهرداری اسلامشهر بر ساخت پارکینگ توسط دانشگاه آزاد/دانشگاه باید نیاز دانشجویانش را تامین کند

اسلامشهر - خبرگزاری مهر: سرپرست شهرداری اسلامشهر گفت: شهرداری همیشه مصر به ساخت پارکینگ توسط دانشگاه آزاد اسلامشهر بوده است. مسئولان این دانشگاه با اعمال فشار در سال های گذشته توانستند درون محوطه این دانشگاه ساختمان هایی را بدون رعایت مقررات تامین پارکینگ احداث کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نجاتی عصر دیروز در ششمین جلسه شورای شهر اسلامشهر اظهار داشت: شهرداری برای صدور جواز یک ساختمان دو طبقه در خصوص تامین پارکینگ آن سخت گیری های بسیاری می کند ولی این دانشگاه همچنان بدون داشتن پارکینگ مشکلات بسیاری را برای دانشجویان و شهروندان ایجاد کرده، چرا باید وظیفه خود را بر عهده شهرداری بیاندازند؟

وی در خصوص اقلام پزشکی موجود در انبار شهرداری اسلامشهر افزود: اقلام پزشکی در سال 1383 با اعتباری بالغ بر 84 میلیون تومان خریداری شده ولی متاسفانه جواز احداث دی کلینیک به شهرداری داده نشد، در حال حاضر دو نوع اقلام داریم که یک سری از آن مصرفی است که تاریخ مصرف آنها گذشته ولی برخی دیگر از این اقلام تجهیزات پزشکی است که طبق برآورد بالغ بر 200 میلیون تومان ارزش دارد که آمادگی وجود دارد تا طبق مقررات در صورت تصویب شورای شهر، این اقلام به بیمارستان امام رضا(ع) انتقال یابد.
 
این مسئول، متعادل نگه داشتن مجموعه مدیریت شهری را از ویژگی های دوره سرپرستی دانست و عنوان کرد: روند اجرای پروژه های عمرانی ادامه دارد و در روند پرداخت مالی به پیمانکاران تغییراتی به وجود آمده به نحوی که هر پیمانکاری که این روزها فعال تر بوده و پروژه ها را با سرعت و کیفیت بهتری به پیش می برد دریافت مالی بیشتری خواهد داشت.
 
ساخت کارخانه آسفالت تبلیغاتی بیش نبوده است
 
سرپرست شهرداری اسلامشهر، تبلیغات صورت گرفته در سطح شهر مبنی بر ساخت کارخانه را بی مورد برشمرد و بیان کرد: زمینی را شهردار سابق تصاحب کرده و با صرف هزینه ای دور آن را حصار کشیده در صورتی که این زمین متعلق به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است و کار خلاف قانونی صورت گرفته است.
 
وی افزود: متاسفانه در سطح شهر شاهد بودیم که با نصب بنر تبلیغات گسترده ای مبنی بر راه اندازی کارخانه آسفالت صورت گرفته بود اما باید بگویم این پروژه حتی در حد تامین زمین کارخانه هم پیش نرفته است، حتی مسولان قبلی نتوانستند مانع از قطع برق کارخانه ای شوند که سالهاست در زمین غصبی شهرداری در حال کار کردن است.
 
واکنش معاون فرماندار به گزارش مهر: تاسیس دانشگاه در خیابان فعلی اشتباه بوده است
 
در ادامه این جلسه معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری اسلامشهر، با اشاره به گزارش خبرگزاری مهر در خصوص مشکل پارکینگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامشهر اظهار داشت: تاسیس این دانشگاه در این خیابان اشتباه بوده چرا که کاربری آموزشی ندارد و تمام زمینهای خیابان صیاد شیرازی کاربری اداری داشته ولی باید واقع گرا باشیم و گره را باز کنیم، مردم  نباید تاوان اشتباهات مسئولان گذشته را بدهند.
 
مرتضی سبحانی پور، خواستار فعال شدن ترمینال پایانه ها شد و اظهار داشت: مردم باید احساس کنند که با آمدن شورا دارد کار می شود و درگیر بوروکراسی اداری نمی شوند، اولویت ها را مشخص کنید، تامین پارکینگ دانشجویان تحرک ویژه ای می خواهد و ما از طریق منابع دولتی نتوانستیم این مشکل را برطرف کنیم. نیاز به مهندسی و جانمایی دارد.
 
 
وی توسعه فضاهای امنیتی و انتظامی شهرستان اسلامشهر، را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این خصوص اسلامشهر بهترین نمرات ارزیابی را در سطح استان تهران گرفته، سال گذشته دو پاسگاه انتظامی در شهرک کامیونداران و موسی آباد مورد بهره برداری قرار گرفت و در سال جاری موافقت تاسیس یک پاسگاه دیگر را در شهرک قائمیه گرفته ایم و زمینی به وسعت سه هزار مترمربع در قائمیه توسط اداره مسکن و شهرسازی در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفته ولی حداقل دو سال احداث آن طول می کشد و تا آن زمان باید مکانی را در اختیار آنها قرار دهیم.
 
وی خواستار کمک شورای شهر برای تعمیر دوربین های سطح شهر شد و خاطرنشان کرد: شش دوربین مداربسته در سطح شهر اسلامشهر نصب است که مشکلات ترافیکی را کنترل می کنند، هم اکنون بعد از گذشت چند سال، اعتباری حدود 55 میلیون تومان برای تعمیر آنها نیاز است.
 
دانشگاه آزاد باید پارکینگ خود را تامین کند
 
در ادامه جلسه، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اسلامشهر نیز اعلام کرد: دانشگاه آزاد باید برای 24 هزار دانشجوی خود فکر پارکینگ را می کرد وقتی ما در شهر این همه معضل داریم و کوچه های ما مشکل آسفالت دارد و شهرداری اولویتهای اساسی دیگری دارد، دیگر نمی تواند هزینه دیگر ادارات را تامین کند و دانشگاه آزاد باید پارکینگ خود را تامین کند.
 
علیرضا مهرپویان طارانی، افزود: هرقدر به نهادهایی مانند مراکز خیریه و انجمن معلولان کمک شود، کم است و هیچ وقت مردم از ما گلایه نخواهند کرد ولی دانشگاه آزاد با منبع درآمدی خوبی که دارد باید در این زمینه بیشتر وارد عمل شود و مشکل را هرچه زودتر حل کند.
 
لزوم تامین امنیت شهروندان در دو خیابان اصلی اسلامشهر
 
همچنین در ادامه جلسه مذکور، رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اسلامشهر، توجه به امنیت را یک از دغدغه های مهم دانست و افزود: امروزه زورگیری در روز روشن با قمه و چاقو همه را نگران کرده است و امنیت روانی شهروندان را به خطر انداخته است.
 
 
پرویز جعفری، تامین امنیت شهروندان در دو خیابان اصلی اسلامشهر را خواسته شهروندان برشمرد و خاطرنشان کرد: طوماری با بیش از 200 امضاء از اهالی خیابانهای زرافشان و باغ فیض رسیده که خواستار برخورد جدی نیروهای انتظامی با این پدیده شوم هستند، دزدی ها از شب به روز  منتقل شده که باید رسیدگی ویژه شود.
 
برگزاری جلسه ای با مسئولان دانشگاه برای حل مشکل مردم و دانشجویان
 
در پایان رییس شورای شهر اسلامشهر در جمع بندی بحث پارکینگ دانشگاه آزاد اظهار داشت: در شورای دوم زمینی در کنار دانشگاه آزاد قرار داشت که مقرر شده بود به عنوان پارکینگ دانشگاه مورد استفاده قرار بگیرد ولی متاسفانه بعد از تملک این زمین توسط دانشگاه آزاد، هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفت بلکه شروع به ساخت ساختمان در آن محوطه کردند و برتعداد دانشجویان خود افزودند.
 
کریم نایبی، تاکید کرد: شهرداری که امروز به سختی حقوق پرسنل خود را تامین می کند نباید تاوان کم کاری دیگر ادارات را بدهد، مدیریت شهری پروژه های عمرانی بسیاری دارد که باید به آنها رسیدگی کند ولی برای حل مشکل دانشجویان حاضریم جلسه ای با مسئولان دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر داشته باشیم و در حد توان برای حل این مشکل گام برداریم.
 
لوایح ارسالی شهرداری کارشناسی نیست
 
رییس کمیسیون حقوقی شورای شهر اسلامشهر نیز در بخشی از این جلسه ضمن گلایه شدید از عدم کار کارشناسی در خصوص لوایح ارسالی شهرداری به صحن علنی شورای شهر اظهار داشت: اشخاصی که لوایح شهرداری را تنظیم می کنند چه فکری در مورد اعضا شورای شهر می کنند؟ اگر یک لایحه اشتباه باشد می شود فکر کرد که غیرعمدی بوده ولی در این مدت بسیار کم شاهدیم که اشتباهات فاحشی در لوایح ارسالی شهرداری وجود دارد.
 
 گفتنی است در ششمین جلسه رسمی شورای شهر اسلامشهر، با رای اکثریت اعضاء تشکیل کمیسیون جدید عمران و برنامه ریزی شهری به تصویب رسید.
کد خبر 2160895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha