به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شهبازی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان کردستان اظهار داشت: کلی گویی در خصوص مدیران استان ناروا است و تمامی مدیران در استان کردستان پای کار هستند و تلاش خود را براي خدمت بهتر به مردم انجام مي دهند.
وی بیان کرد: بسیاری از مدیران استان مدیرانی لایق و زحمتکش هستند و تنها تعداد معدودی از آنها آنچنان که باید به وظایف خود عمل نکرده و در جلسات حاضر نمی شوند.
استاندار کردستان ادامه داد: اگر مدیری بنا به هر دلیلی نتواند در جلسه ای حضور پیدا کند باید رسماً اجازه بگیرد و این کار نه تنها وظیفه سازمانی اوست بلکه نشان دهنده رعایت مسائل اخلاق و انسانی توسط مدیر است.
شهبازی افزود: اصحاب رسانه باید دقت کنند چرا كه در کار برخی مدیران اشکال وجود دارد امری پذیرفته شده است و هیچکس از عیب و نقص مبرا نیست ولی بزرگ نمایی و تهمت زدن به مدیران ناروا است.
وی ادامه داد: فرماندار و مدیران استان برای بیان برخی مطالب باید از مافوق خود کسب اجازه کنند و مدیران نباید به خود اجازه دهند که هر مطلبی را در جمع خبرنگاران بیان کنند.
استاندار کردستان افزود: در زمان مدیریت خود در استان بیشترین استفاده را از مدیران بومی به عمل آوردم و این کار یکی از افتخارات من در دوران خدمتم در کردستان است.
وی گفت: تهمت زدن و انجام کارهایی از این دست زیبنده مدیر یک نظام اسلامی نیست و مدیران همواره باید این موضوع را مد نظر داشته باشند.
شهبازی در بخش دیگر از سخنان خود افزود: تخصیص بودجه های سال جاری صرف اتمام پروژه های ناتمام شود چرا که تحریم های ظالمانه شرایط مالی سختی را ایجاد کرده و اعتبارات امسال تنها سه درصد تخصیص یافته که مدیران باید به آن توجه کنند.
وی به شهادت شش تن از پرسنل سپاه بیت المقدس کردستان در بانه اشاره کرد و گفت: بزرگترین کار سپاه استفاده از نیروهای بومی در تأمین امنیت کردستان است و مردم بانه در روز تشییع پیکر مطهر شهدا نشان دادند که قدردان خدمات پرسنل این نهاد انقلابی هستند.
استاندار کردستان یادآور شد: همه خدمات مدیران نظام در سایه زحمات سپاه و کسانی که در راه تأمین امنیت از جان خود مایه می گذارند انجام می شود پس نباید با برخی سخنان خود این رشادت ها را زیر سوال برد.
نظر شما