به گزارش خبرنگار مهر، تورج گواهی ظهر دوشنبه نشست تخصصی پدافند غیرعامل با محوریت موضوع نان و غذا در شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان افزود : تروریسم زیستی به معنای استفاده عمدی دشمن از عوامل زیستی مانند باکتریها ، ویروسها و غیره برای آسیب زدن به مواد غذایی و آب شرب در راستای ایجاد بیماری و رعب و وحشت در بین مردم جامعه هدف است.
وی راهکار مقابله با این نوع تهدیدات را انجام مطالعات و ایجاد طرح جامع پدافندی در این حوزه ، مکان یابی صحیح مراکز جدید و مدنظر احداث و رعایت الزامات پدافندی و استفاده از فناوری و دانش جدید در این حوزه عنوان کرد و افزود: در طرحهای توسعه کشور و بخصوص در زمینه انبارها و سیلوها باید از سازه های امن استفاده شود.
گواهی نقش اساسی شرکت غله را در تأمین کالاهای اساسی و مواذ غذایی مردم مهم عنوان کرد و افزود: نان و غذا از ابتدائی ترین مایحتاج بشر بوده و در لیست خدمات مورد نیاز مردم در اولویت بوده و قبل از موضوعاتی مانند برق و گاز و غیره مطرح می شود.
معاون سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به اهمیت ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز منطقه و استان از تلاشهای شرکت غله در راستای تحقق این هدف بنیادی تشکر کرد.
همچنین رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت غله منطقه 14 ذخیره سازی کافی کالاهای اساسی و گندم را از مصادیق بارز موضوع پدافند غیر عامل عنوان کرد و گفت : وجود ذخایر اشاره شده در مواقع لزوم و بحران احتمالی در تنظیم بازار و تأمین سبد خانوار به بازار عرضه شده و ارزاق مردم را تأمین می کنند.
رسول منصوری از خرید و ذخیره سازی موفق گندم مورد نیاز استان در سالجاری خبر داد و افزود : مازاد گندم ذخیره سازی به برخی از استانهای کشور ارسال می شود.
وی به اهمیت استان مبنی بر قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی و همسایگی با 7 استان دیگر اشاره کرد و گفت : نظر به کمبود فضای انباری کالاهای اساسی ، استان زنجان می تواند محل احداث انبارهای چند منظوره برای ذخیره سازی و تأمین کالاهای اساسی منطقه بر اساس استراتژی سازمان پدافند غیر عامل کشور واقع شده و در این خصوص از معاون فنی سازمان پدافند غیر عامل کشور درخواست حمایت و مساعدت کرد.
همچنین مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری زنجان، شرکت غله را در حوزه پدافند غیر عامل پیشرو و جدی قلمداد کرد و گفت یکی از حوزه های مهم پدافندی ، سیانت از سیلوها و انبارها و افزایش بازدارندگی در این مراکز است.
بیات با اشاره به اینکه در تاریخ حدود 14000 جنگ رخداده و 4 میلیارد انسان در اثر جنگها کشته شده اند افزود: بروز اختلاف و وقوع جنگ در هیچ دوره ای اجتناب ناپذیر نبوده و کشور ها همواره باید اصول دفاعی و مبانی حفاظتی از کشور ، مردم و زیرساختها را رعایت و عملیاتی کنند.
نظر شما