پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ آبان ۱۳۹۲، ۲۰:۳۱

رحیمی:

تئاتر تجلی زندگی در برابر چشم مخاطب است

تئاتر تجلی زندگی در برابر چشم مخاطب است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: زندگی در هنر تئاتر جریان دارد و این حیات در مقابل چشم مخاطب تجلی می کند که همین مسئله تئاتر را سایر هنرها متمایز کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رحیمی زنگنه شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره تئاتر منطقه ای کشور که در سالن آمفی تئاتر مجموعه فرهنگی انتظار کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تئاتر یکی از هنر های فت گانه است که سایر هنر ها از موسیقی و داستان گرفته تا نقاشی و معماری از آن سرچشمه می گیرند و درواقع تئاتر مادر هنر هاست.

رحیمی زنگنه گفت: در تئاتر زندگی جریان دارد و در واقع تئاتر زندگی مجسم و مسلم است که در برابر دیدگان مخاطب تجلی می کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در اثرگذاری تئاتر برای کنترل آسیب های اجتماعی گفت: اگر همه دستگاه ها در استان به صورت هماهنگ برای به کارگیری این هنر در اصلاح ناهنجاری های زندگی تلاش کنند قطعا تأثیری عمیق بر تار و پود اجتماع خواهد گذاشت.

وی با اشاره به حضور 10 استان و 19 اثر نمایشی در بیست و پنجمین جشنواره منطقه ای تئاتر کشور در کرمانشاه گفت: برگزاری مطلوب این جشنواره مرهون هماهنگی و تلاش دستگاه های اجرایی استان است که اگر چنین نبود برگزاری مراسمی با این کیفیت را شاهد نبودیم.

رحیمی در پایان استان کرمانشاه را یکی از ظرفیت های هنر تئاتر در کشور عنوان کرد و گفت: سابقه تئاتر در کرمانشاه دیرینه است و هنرمندان این استان ویژگی های برجسته ای رو صحنه تئاتر دارند که باید برای شکوفایی هرچه بیشتر آن تلاش کرد.

کد خبر 2166594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha