احمد خداداد سرمربي تيم فوتبال دانشجويان ايران ضمن بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرنگار "مهر" اظهار داشت: طي روزهاي گذشته روي تكنيك و تاكتيك بازيكنان كاركرديم وهمچنين جابه جايي هايي را در خطوط هافبك و دفاع به وجود آورديم تا بتوانيم به يك تركيب ايده آل براي بازي امروز برسيم.
وي ادامه: در هر جلسه با كمك مربيان ديگر، تمرينات را به طور مرتب پي گرفتيم و بيشتر وقت را بر روي دفاع و حمله گذاشتيم. ما در اين تمرينات مرتب صحنه ها را بررسي مي كرديم تا در صورت مشاهده نقاط ضعف به برطرف كردن آن بپردازيم.
خداداد با اشاره به اينكه تيم انگلستان از بازيكنان خوبي برخورد دار است گفت: در دوره قبل يونيورسياد در گروه دوم با انگلستان بازي كرديم و يك بر صفر بازي را برديم.
وي در ادامه بيان كرد: بازي دانشجويان انگليسي سنتي است وتا حدي هوايي بازي مي كنند و روي دفاع بيشتر كار خواهند كرد. همچنين دراطراف محوطه جريمه و از طريق ضربه هاي آزاد حملات بيشتري را بر روي دروازه ما خواهند داشت.ما نسبت به اين تيم شناخت كافي داريم.
مربي تيم دانشجويان در پايان اظهار داشت: آهنگ بازي بچه ها در تمرينات ازمير تغييرات مثبت زيادي داشت و همگي آماده مسابقه هستند. در صورت صعود به دور بعد احتمالا با تركيه و كره جنوبي ديدارخواهيم داشت.
لازم به ذكر است در گروه E اين رقابت ها تيم هاي كره جنوبي، تركيه، مراكش و برزيل حضور دارند و در گروه D تيم هاي ايران، انگلستان، چك و مكزيك بازي خواهند كرد.
بيست وسومين دوره يونيورسياد دانشجويان جهان ازمير - تركيه
سرمربي تيم فوتبال دانشجويان : از تيم دانشجويان انگلستان شناخت داريم
تيم ملي فوتبال دانشجويان ايران عصر امروز به مصاف تيم انگلستان مي رود و از آمادگي خوبي برخورد دار است.
نظر شما