پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۹:۳۴

تیم زنان اسکواش گلستان در تهران درخشیدند

تیم زنان اسکواش گلستان در تهران درخشیدند

گرگان - خبرگزاری مهر : تیم اسکواش بانوان زیر 13 و 17 گلستان که برای شرکت در مسابقات قهرمانی اسکواش به تهران سفر کرده بود، با کسب سه مدال نقره و برنز توانست درخشش خوبی در این مسابقات داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر،در این مسابقات که نهم و دهم آبان  ماه در سالن "شهید حیدر نیای" تهران برگزار شد، در رده زیر 13 سال "مطهره یدالهی" از گلستان توانست همراه "دنیز نهاوندی" از تهران به طور مشترک بر سکوی سوم این رقابت ها جای گیرد.

در رده زیر 17 سال نیز "رضوان سادات نقیبی" از گلستان توانست با بازی خوب نایب قهرمانی این مسابقات را کسب کند و "غزال شرف پور" دیگر ملی پوش گلستانی توانست جایگاه سوم این مسابقات را از آن خود کند.

گفتنی است تیم اسکواش بانوان گلستان در این مسابقات با ترکیب، مطهره یدالهی، ساجده جیدری و نرگس سلطانی در رده زیر 13 و مهدیس پارسایی، آذین محمدخانی،غزال شرف پور و رضوان سادات نقیبی در رده زیر 17 سال به سرپرستی و مربی گری زهرا خورشیدکلایی در این مسابقات شرکت کرده بود.
 
در پایان این مسابقات حکم و مدال به بازیکنان اهدا شد .
کد خبر 2166956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha