پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۰۷

جمیلی:

بهبود فضای کسب و کار وظیفه اصلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است

بهبود فضای کسب و کار وظیفه اصلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی است

زنجان -خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: بهبود مستمر فضای کسب و کار از دیگر وظایف شورای گفت‏گوی دولت و بخش خصوصی است گفت: در این راستا جلسات به خوبی و با برنامه اجرا شود.

غلامحسین جمیلی در گفتگو با خبرنگار مهر ، افزود: رویکرد دولت جدید این است که شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تشکیل شود چرا که در دولت دهم به تشکیل شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بی توجهی شد.

وی اظهار داشت: اتاق بازرگانی ایران اهتمام ویژه ‏ای به اجرای شورای گفت‏گوی دولت و بخش خصوصی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: شورای گفت‏گوی دولت و بخش خصوصی به مسائل اقتصادی نمی پردازد و مسائل ملی نیز در این شورا مطرح می‏ شود.

جمیلی تاکید کرد: زمینه‏ سازی به منظور شناسایی واحدهای تولیدی مشمول پرداخت مالیات از جمله وظایف شورای گفت‏گوی دولت و بخش خصوصی است.

وی افزود: تعیین و انتشار آمار و اطلاعات مورد نیاز فعالان اقتصادی استان نیز از دیگر وظایف این شورا است.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان یادآور شد: این شورا ویژه فعالان اقتصادی و تجاری و صنعتی نبوده و همه اقشار مرتبط با فضای کسب و کار را شامل می شود و در این راستا مسائل مختلفی در شورای گفت‏گو مطرح خواهد شد.

جمیلی گفت: متاسفانه در حال حاضر یک رقابت عادلانه‏ بین شرکت‏های دولتی و خصوصی وجود ندارد بنابراین باید به یک توازن رسید.

وی تصریح کرد: تشکیل این شورا به طور ماهانه و با حضور مستمر اعضای شورا اقدامات خوبی انجام می گیرد.

کد خبر 2169417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha