عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در گفتگو با خبرنگار مهر، با تسلیت درگذشت حبیب الله عسگر اولادی دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: وی یکی از چهره های باسابقه در مبارزات انقلابی از دهه 30 به بعد بود و یک فرد شناخته شده قبل و بعد از انقلاب است.
وی با بیان اینکه عسکر اولادی در مجموع جریان های سیاسی یک مسیر اعتدالی را طی کرده و به سمت افراط و تفریط کشیده نشد، اظهار داشت: عسگر اولادی تلاش کرد تا به نوعی خصومت ها را تبدیل به رقابت منطقی و معقول کند.
عضو مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: همه کسانی که در این چند دهه قبل و بعد انقلاب فعالیت داشته اند وی را به عنوان یک چهره دلسوز و معتدل می شناسند، این اواخر قدم هایی برداشت؛ نامه ها و ارتباط هایی با چهره های سیاسی و مذهبی برای حل مشکل باقی مانده جامعه ما که گره کوری شده و آن هم تعارض بین جناح های سیاسی است، داشت و تلاش کرد تا فضای تخاصم را رقیق تر کند و ارتباط بین ان جی او های فعال جامعه را مناسب کند.
وزیر کشور دوران اصلاحات با بیان اینکه این اقدامات قدم های ارزنده ای بود اما متاسفانه به نتایجی نرسید، افزود: در گذشت وی ضایعه ای برای همه کسانی است که دل در گرو سربلندی ایران دارند، به همه یاران و دوستان وی تسلیت می گویم و امیدورام با سالار شهیدان امام حسین(ع) محشور شود.
نظر شما