پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۳۶

معظمی اعلام کرد:

واریز 1.1 میلیارد ريال کمک شهریه به حساب دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد بروجرد

واریز 1.1 میلیارد ريال کمک شهریه به حساب دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد بروجرد

بروجرد - خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد از واریز یک میلیارد و 100 میلیون ريال کمک شهریه به حساب دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد در این شهرستان خبر داد.

علی معظمی گودرزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مبلغ همزمان با 13 آبان روز دانش آموز و تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام به حساب 380 نفر از دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد در این شهرستان واریز شده است.

مدیر کمیته امداد شهرستان بروجرد در ادامه با بیان اینکه این مبلغ برای شهریه دانشگاه در نیمه نخست سال به حساب این دانشجویان واریز شده است، اظهار داشت: همچنین به همین مناسبت مبلغ 75 میلیون ريال از طریق این نهاد به منظور تهیه پوشاک به حساب 374 دانش آموز تحت حمایت در سطح شهرستان واریز شده است.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در راستای فراهم کردن زمینه تحصیل دانش آموزان بی بضاعت خیرین نیز کمیته امداد را یاری می کنند، اظهار داشت: خیرین اداره اوقاف شهرستان مبلغ چهار میلیون و 500 هزار ریال در قالب لوازم التحریر به 30 دانش آموز ابتدایی یتیم تحت حمایت امداد این شهرستان اهدا کردند.

کد خبر 2169935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha