پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۹:۴۵

رفائی در حاشیه همایش باران غدیر:

منابع لازم برای تولید آثار فرهنگی توسط اندیشمندان عرصه دین جمع‌آوری می‌شود

منابع لازم برای تولید آثار فرهنگی توسط اندیشمندان عرصه دین جمع‌آوری می‌شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: درصدد فراهم کردن زمینه مناسب برای جمع آوری منابع و اطلاعاتی كه اندیشمندان و فعالان عرصه دین برای تولید آثار فرهنگی در آینده نیاز دارند، هستیم.

جواد رفائی در  حاشیه برگزاری همایش باران غدیر در مشهد در گفتگو با خبرنگار مهرعنوان کرد: مشهد به عنوان پایگاه تشیع و شهر امام هشتم(ع) توانسته توفیق حضور هر ساله میهمانان این همایش را داشته و میزبان آنها شود چرا که شرط آنها زیارت امام هشتم(ع) است.

وی افزود: میهمانان خارجی همایش باران غدیر كه برای دو روز به مشهد سفر كرده‌اند با حضور حبیب ایل بیگی دبیر اجرایی همایش وحجت‌الاسلام گنابادی رئیس اداره كل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی دیروز با مدیران و فعالان فرهنگی استان خراسان رضوی دیدار كردند.

رفائی ابراز کرد: این هنرمندان آثارشان را طی این دو روز ارائه داده و هدف از حضور این مهمانان تكریم، تقدیر و سپاس گذاری از فعالیت ها و کار های فرهنگی است که در مدح اهل بیت انجام داده اند تا فرهنگ و هویت دینی امان را بیشتر به نمایش بگذاریم.

وی عنوان کرد: در این دیدار الیاس شویری، بلرام شكلا از شاعران مهمان و شفق شاعر مشهدی اشعار خود را خواندند و حاج احمد واعظی و آقای قانع شاعر و مداح، ذكر مصیب كردند.

رفائی اظهار کرد: می خواهیم زمینه ای را برای جمع آوری منابع و اطلاعاتی كه این اندیشمندان برای تولید آثارشان در آینده نیاز دارند، فراهم کنیم.

گفتنی است، این همایش 14 و 15 آبان ماه  به مدت دو روز در مشهد در حال برگزاری است.

کد خبر 2170310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha