به گزارش خبرنگار مهر، احمد مجیدی ظهر پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازي خراسانرضوی در تالار نور مشهد اظهار کرد: در طي سالهاي گذشته بيش از 200 هزار ميليارد تومان در بخش راه سازي در كشور هزينه شده است.
وي افزود: اين حجم سنگين سرمايهگذاري باعث شده كه اكنون حدود 90 در صد حمل و نقل كشور از طريق جادهها صورت پذيرد اما آنچه امروز باعث افزايش نگراني مسئولان راه سازي كشور شده است نبود بودجه اي به منظور حفظ و نگهداري راههاي كشور است.
مجيدي همچنين با تاكيد بر لزوم آسفالته شدن راه هاي روستايي كشور گفت: تا كنون بيش از 102 هزار كيلومتر راه روستايي در سراسر كشور از نعمت آسفالت برخوردار شده اند اما كار در اين زمينه تمام نشده و هنوز راه هاي زيادي نيازمند آسفالت شدن هستند.
اتمام پروژه هاي ريلي كشور نيازمند بودجه 30 هزار ميليارد توماني
معاون امور دولت، مديريت بحران و هماهنگي امور استان هاي وزارت راه و شهر سازي با بيان اينكه به منظور اتمام پروژههاي ريلي كشور نيازمند بودجه 30 هزار ميليارد توماني هستيم تصريح كرد: 10 هزار و 500 كيلومتر راه ريلي در كشور وجود دارد.
وي همچنين با اشاره به ظرفيت هاي كشور در بخش حمل و نقل دريايي يادآور شد: ظرفيت حمل ونقل دريايي كشور 186 ميليون تن در سال است كه با وجود تحريم هاي اعمال شده از سوي دشمنان عملكرد ما تا پايان سال 91 فقط 139 تن بوده است.
احداث 60 بندر كوچك در كشور
مجيدي همچنين از احداث 60 بندر كوچك در كشور خبر داد و اظهار كرد: تا كنون كار احداث 40 بندر به پايان رسيده است.
وي در ادامه با بيان اينكه به دنبال آزاد كردن حمل و نقل هوايي در كشور هستيم ابراز كرد: روزانه 140 فروند هواپيما در غالب 16 ايرلاين در كشور پرواز مي كنند.
مجيدي همچنين از عزم دولت به منظور اتمام پروژه هاي مسكن مهر خبر داد و اظهار كرد: تا كنون 42 هزار ميليارد تومان از اعتبارات 50 هزار ميليارد توماني كه بنا بوده از طرف بانك مسكن پرداخت شود محقق شده است.
معاون امور دولت، مدیریت بحران و استانهای وزارت راه و شهر سازي تاكيد كرد: در صورت مهيا شدن زير ساخت هاي همچون آب و برق بسياري از واحدهاي مسكن مهر آماده واگذاري هستند.
نظر شما