به گزارش خبرنگار مهر، رئیس هیئت ووشو سیستان و بلوچستان بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه برگزاری مراسم افتتاحیه این رقابت ها در سالن ورزشی دهکده المپیک زاهدان گفت: در این دوره از رقابت ها تعداد 56 ورزشکار از استان های هرمزگان، یزد، کرمان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و همچنین خراسان جنوبی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
عباس شیبک افزود: تعداد 7 تیم متشکل از بانوان ووشو کار شرق کشور از امروز به مدت 2 روز در رده سنی بزرگسالان در خانه ووشو زاهدان به مصاف یکدیگر می روند.
وی ادامه داد: ورزش ووشو در طی سال های گذشته در استان از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است به طوریکه آمار ورزشکاران از تعداد 221 نفر در سال 1383 به تعداد 3 هزار ورزشکار در حال حاضر رسیده است.
وی صعود تیم ووشو استان را از لیگ دسته یک به لیگ برتر و همچنین راهیابی بیش از 9 نفر از بانوان و آقایان ووشوکار به اردوی تیم ملی را از جمله موفقیت های ورزشکاران استان در این رشته عنوان کرد.
وی افزود: فاطمه سنجولی، پریسا سراوانی، فاطمه دلنواز و ام البنین زورقی به عنوان بهترین بازیکنان تیم ووشو بانوان استان در این رقابت ها حضور دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های ووشو بانوان شرق کشور از امروز در خانه ووشو زاهدان آغاز و تا روز جمعه 17 آبان ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما