علیرضا کاکاوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای آبرسانی به روستاهای لرستان حدود 117 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه به دلیل خشکسالیهای مکرر طی چند سال اخیر منابع آبی استان شرایط مناسب ندارند، عنوان کرد: هم اکنون بیش از 90 درصد چشمه های آب استان لرستان خشک شده اند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان با بیان اینکه هم اکنون 570 روستای لرستان با کمبود آب شرب مواجه هستند، عنوان کرد: در حال حاضر 134 روستای لرستان به وسیله تانکر آبرسانی می شود.
کاکاوند با بیان اینکه در حال حاضر عملیات اجرایی 62 مجتمع آبرسانی در استان لرستان آغاز شده است، گفت: این مجتمع ها 673 روستا را تحت پوشش قرار می دهند.
وی با بیان اینکه تا کنون در قالب اجرای این مجتمع های آبرسانی 204 روستا از نعمت آب بهره مند شده اند، عنوان کرد: برای تکمیل این مجتمع ها 63 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان همچنین با اشاره به اجرای عملیات آبرسانی به 113 تک روستای لرستان، افزود: برای آبرسانی به این تعداد روستا نیز 54 میلیارد تومان لازم است.
کاکاوند تصریح کرد: در مجموع نیازمند 117 میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای لرستان هستیم.
نظر شما