پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ آبان ۱۳۹۲، ۸:۳۸

"بوسیدن روی ماه" این هفته می‌آید/ انتشار فیلمنامه در یک کتاب

"بوسیدن روی ماه" این هفته می‌آید/ انتشار فیلمنامه در یک کتاب

نسخه نمایش خانگی فیلم "بوسیدن روی ماه" ساخته همایون اسعدیان از این هفته وارد بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم در سی و امین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش در آمد و جوایز متعددی را هم از آن خود کرد. "بوسیدن روی ماه" که رابعه مدنی، شیرین یزدان‌بخش، شبنم مقدمی، شاهرخ قروتنیان، مسعود رایگان، صابر ابر و... از بازیگران آن هستند، مهرماه سال 91 اکران عمومی شد اما هنوز پس از گذشت یک سال دی وی دی نمایش خانگی آن وارد بازار نشده است.

هادی منبتی سرمایه‌گذار فیلم "بوسیدن روی ماه" در این‌باره به خبرنگار مهر گفت: ما حدود سه ماه پیش با موسسه هنرنمای پارسیان برای پخش خانگی فیلم قرارداد بستیم اما تاکنون خبر دقیقی از زمان پخش آن در بازار نداریم. چندین بار هم پیگیری کردیم اما عنوان کردند که فعلا زمان مناسبی برای عرضه نیست.

وی افزود: البته ما ترجیح می‌دادیم فیلم در هفته دفاع مقدس وارد بازار شود که این امکان فراهم نشد. امیدوارم در ماه محرم این فیلم وارد بازار شود چراکه می خواهیم برای قرارداد پخش فیلم از تلویزیون نیز وارد مذاکره شویم. پیش از این در روز سوم خرداد ماه تلویزیون برنامه ای برای پخش داشت که چون ما با شبکه خانگی قرارداد بسته بودیم نتوانستیم فیلم را ارائه کنیم.

منبتی تاکید کرد: البته در نظر داریم همزمان با نسخه دی وی دی فیلم، فیلمنامه و نقد و تحلیل‌هایی را که درباره فیلم منتشر شده است در قالب یک کتاب منتشر کنیم. هم اکنون ماکت کتاب آماده شده و به دنبال تامین بودجه هستیم.

از سوی دیگر اسدزاده مدیر موسسه هنرنمای پارسیان که پخش فیلم را برعهده دارد به خبرنگار مهر گفت: نسخه نمایش خانگی بعد از عاشورا و از این هفته وارد بازار خواهد شد. ما باید بازار را می‌سنجیدیم و بر اساس آن فیلم را وارد شبکه می‌کردیم.

"بوسیدن روی ماه" آخرین ساخته همایون اسعدیان است که به تهیه کنندگی منوچهر محمدی ساخته شده است. این فیلم داستان احترام‌السادات و فروغ خانم که در همسایگی هم زندگی می کنند بیش از بیست سال است که در انتظار فرزندانشان هستند...

کد خبر 2174759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha