پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۷:۰۶

فردا؛

مراسم گرامیداشت سالروز رحلت آیت الله سید مرتضی نجومی در کرمانشاه برگزار می شود

مراسم گرامیداشت سالروز رحلت آیت الله سید مرتضی نجومی در کرمانشاه برگزار می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مراسم بزرگداشت مقام شامخ چهره ماندگار جهان اسلام، حضرت آیت الله سید مرتضی نجومی (ره) در مسجد نواب کرمانشاه برگزار می شود.

عباس سروری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فردا مصادف است با چهارمین سالروز رحلت جانسوز فقیه و عارف بزرگوار حضرت آیت الله سید مرتضی نجومی و باید به شکلی سزاور شأن ایشان مراسمی به همین مناسبت برگزار شود.

سروری گفت: به همین مناسبت فردا 25 آبان ماه مراسمی در مسجد نواب کرمانشاه که مرحوم آیت الله نجومی سالیان متمادی در آن نماز را اقامه کرد برگزار خواهد شد.

وی افزود: آیت الله نجومی یک عالم ربانی و چهره ماندگار جهان اسلام بود که حق زیادی بر گردن کرمانشاه و مردم این دیار دارد و باید به نحوی شایسته از مقام شامخ ایشان تجلیل و تقدیر شود که امیدواریم بتوانیم این مهم را به انجام برسانیم.

کد خبر 2175491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha