به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، ربيح احمد، سخنگوي شوراي روابط اسلامي - آمريكايي گفت، از دو ميليارد مسلمان جهان 7 ميليون مسلمان در ايالات متحده زندگي مي كنند و اسلام يكي از ادياني است كه سريع ترين رشد را در جهان دارد.
از آنجا كه دفتر آمار ايالات متحده اطلاعاتي درباره تعيين هويت ديني اين كشور جمع نكرده است، تعداد واقعي مسلمانان در ايالات متحده نامشخص است و گروههاي گوناگوني اقدام به ارائه آمارهاي متفاوتي درباره تعداد مسلماناني كرده اند كه در ايالات متحده زندگي مي كنند. گروههاي اسلامي همچون «شوراي روابط اسلامي- آمريكايي» متهم به ارائه تعداد مسلمانان بيش از آنچه هستند شده اند تا نفوذ اجتماعي و سياسي بيشتري بدست آورند. در مقابل ، «شوراي روابط اسلامي- آمريكايي» و ديگر گروه هاي اسلامي حامي مسلمانان، سازمانهاي ديگررا متهم كرده اند كه تعداد مسلمانان را كمتر از آنچه كه هستند ارائه مي كنند تا از طريق كم جمعيت جلوه داده مسلمانان بتوانند آنها را به سادگي به حاشيه رانده و مانع نفود مسلمانان در آمريكا شوند.
به گزارش "مهر"، اكنون آمار موثق، تعداد مسلمانان در ايالات متحده آمريكا را بين 8/1 ميليون (6/0 درصد جمعيت ملي اين كشور) در كمترين حد و 7 ميليون (3/2 ميليون كل جميعت آمريكا) در بيشترين حد خود برآورد كرده اند .
ربيح احمد گفت : مسلمانان آمريكايي علاوه بر ديگر مسئوليتهاي خود، با موضوع آسايش و راحتي ديني در زمينه انجام فرايض و اعمال ديني رو به رو هستند. چرا كه مسلمانان برخلاف برخي از اديان بايد از كار خود دورشده و در ساعات خاصي پنج بار در روز نماز بخوانند.
وي همچنين اشاره كرد كه كارفرمايان بايد از اين امر مطلع بوده و نسبت به آن انعطاف نشان دهند.
شوراي روابط اسلامي - آمريكايي جزوه اي را درباره فرايض ديني مسلمانان منتشر كرده تا افرادي همچون كارفرمايان مسلمانان از آن آگاه شوند.
برخي از شركتها ادعا مي كنند كه اختصاص دادن وقت نماز به مسلمانان باعث سختي هاي غير ضروري در كار مي شود. اين درشرايطي است كه كارفرمايان به زودي اصرار بي مورد خود را در اين زمينه بيهوده مي يابند و اين امر به دين كارگر هيچ ارتباطي ندارد.
در اسفند ماه سال گذشته، كارگاه قانون آزادي ديني در كنگره ايالات متحده هفت جلسه پي در پي را به بحث درباره اختصاص دادن زمان دعا و نيايش در ساعت كار و آسايش و راحتي ديني اختصاص داد.
گفتني است كه فراهم كردن آسايش و راحتي ديني و پاسخ به نياز ديني كارگران و كارمندان تا زماني كه دشواري و سختي قابل توجهي براي رفتار شغلي كارمند ايجاد نكند به قانون آزادي ديني اضافه شده است.
نظر شما