به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری صبح شنبه در جمع کتابداران کرمانی گفت: به یمن رهنمودهای داهیانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری اکنون ایران اسلامی با وجود توطئه چینی های بسیار دشمنان در اوج اقتدار و صلابت به سر می برد.
وی با اشاره به هراس استکبار جهانی از اسلام حقیقی گفت: امروز بیداری اسلامی در گوشه گوشه جهان در حال افزایش است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان اذعان داشت: دشمنان گسترش اسلام حقیقی را تهدیدی علیه خود می دانند و همین امر نیز باعث شده از ایران هراس داشته باشند.
امام جمعه کرمان ادامه داد: باید در زمینه فرهنگ اسلامی در جامعه تلاش های بیشتری صورت بگیرد که روحانیون و رسانه ها می توانند نقش موثری در این زمینه ایفا کنند.
آیت الله جعفری به مشکلات کنونی جامعه اشاره کرد و افزود: این مشکلات با عزم همگانی برای آگاه سازی جامعه مرتفع می شود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ اسلامی الگوی کامل زندگی سعادتمندانه را در اختیار افراد قرار می دهد افزود: فرهنگ مقوله ای بسیار مهم و تاثیرگذار در جامعه است و به همین علت نیز دشمنان فرهنگ اسلامی را آماج حملات خود قرار داده اند.
امام جمعه کرمان بر لزوم توسعه فرهنگ دینی تاکید کرد و ابراز داشت: ترویج فرهنگ مطالعه باعث افزایش آگاهی مردم پیشرفت کشور می شود و لذا باید به امر کتاب و کتابخوانی توجه ویژه شود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان یادآور شد: باید توطئه های دشمنان و خیانت های های استکبار نسبت به ایران در کتاب های آورده شود تا از این طریق باعث روشنگری اذهان جامعه شویم.
نظر شما