فرهاد پاکنیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مستند "نذر" با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و آیین های مربوط به این ایام در لرستان در حال تهیه است.
وی با بیان اینکه مراحل تصویربرداری این اثر در خرم آباد به پایان رسیده است، عنوان کرد: این اثر با حمایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم آباد و سازمان بسیج هنرمندان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان تهیه می شود.
نویسنده و کارگردان مستند "نذر" بیان داشت: کار تصویربرداری این اثر را ایرج معتمدی بر عهده دارد.
پاک نیا افزود: همچنین حمید پاکنیا به عنوان عکاس، غلامرضا ظهرابی به عنوان برنامه ریز، مرضیه عبدشاهی به عنوان دستیارکارگردان، یلدا مصطفایی به عنوان گزارش گر، توکا پرداس و محمد تقی حسنوند برای گفتار متن، محسن آزادی به عنوان تدوین گر و عزیز محمدی به عنوان هماهنگ کننده با گروه همکاری دارند.
بنابراین گزارش فرهاد پاکنیا کارگردان مستند "نذر" طی سالهای گذشته مستند "باب الحوائج" و مستند "عروج آفتاب" را نیز تهیه و تولید و از شبکه افلاک پخش کرده است.
نظر شما