پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۲۷

امیر نامی:

خاطرات 24 هزار رزمنده دوران دفاع مقدس ثبت شده است

خاطرات  24 هزار رزمنده دوران دفاع مقدس ثبت شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، از ثبت و ضبط 24 هزار خاطره از رزمندگان دوران دفاع مقدس خبر داد و گفت: 34 هزار خاطره نیز برای ثبت و ضبط آماده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر محمد حسن نامی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران زنجان، افزود: ثبت و ضبط خاطرات دفاع مقدس از مهمترین رویکردهای بنیاد حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس است.

وی با اشاره به اطلاع رسانی فعالیت های دوران دفاع مقدس از طریق سایت ها و شبکه های مجازی ادامه داد: دفاع مقدس از دیدگاه مقام معظم رهبری یک گنج بود که باید تلاش شود خاطرات رزمندگان به صورت تاریخ شفاهی ثبت و ضبط شود.

امیر نامی با اشاره به اینکه نشر ارزش های دفاع مقدس باید از مساجد آغاز شود افزود: گروه های سنی مختلف جامعه از جمله پیش دبستانی، دبستانی، دبیرستانی و دانشگاه ها هدف اجرای برنامه های مختلف فرهنگی هستند.

امیر نامی با بیان اینکه نباید مرکز فرهنگی دفاع مقدس به عنوان پارک موزه معرفی شود ادامه داد: فرهنگ پایداری و مقاومت همیشه زنده است و استفاده از مرکز فرهنگی متناسبتر است.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بر ضرورت حل مشکلات احداث مرکز فرهنگی زنجان تاکید کرد و گفت: با پشتوانه های مالی استانی و ملی مشکلات پیش رو حل می شود.

امیر نامی گفت: منطقه در نظر گرفته شده برای مرکز فرهنگی زنجان با ارزش است اگر چه فعالیت هایی صورت گرفته است باید هر چه زودتر به پایان برسد.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از راه اندازی سایت مرکزی دفاع مقدس خبر داد و افزود: همه افراد می توانند اطلاعات مورد نظر خود را از طریق این سایت دریافت کنند.

امیر نامی با اشاره به برگزاری جلسه با حضور استاندار زنجان گفت: در آینده مرکزی در منطقه شلوغ شهر برای مرکز فرهنگی شهدای زنجان در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه محل در نظر گرفته شده برای باغ موزه دفاع مقدس زنجان در منطقه گاوازنگ چند منظوره است افزود: مسیر سلامت برای آن در نظر گرفته شده است.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس افزود: این مرکز بیشتر دیداری است و به یادمان شهدای گمنام ختم می شود که مردم بیشتر به این مکان مراجعه می کنند.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس گفت: در زمینه ساخت فیلم‌های دفاع‌مقدس اقدامات خوبی صورت گرفته است ولی کافی نیست.

 امیر نامی با تاکید بر لزوم توجه به حوزه فیلم و سریال  دفاع مقدس افزود: باید تلاش کرد در ساخت فیلم‌ها و مستنداتی که با محوریت دفاع‌مقدس ساخته می‌شود، استفاده هر چند کوتاه و چند دقیقه‌ای از صحنه‌های واقعی جنگ نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: این امر باید در ساخت انیمیشن که برای کودکان نیز ساخته می‌شود مورد توجه قرار گیرد تا کودکان که وارثان این ارزش‌ها هستند از همان دوران کودکی با این صحنه‌ها آشنا شوند.

 

کد خبر 2176553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha