به گزارش خبرگزاری مهر ، رئيس پليس فتا استان آذربايجان شرقي در تشريح اين خبر اظهار داشت : چندي پيش در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينکه از حساب بانکي وي به صورت اينترنتي مبالغي برداشت شده است . که اين موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
سرهنگ " قاسملو " افزود : با بررسي تخصصي توسط کارشناسان ، مشخص گرديد که مبلغ مورد شکايت شاکي از طريق دستگاه پوز يکي از شرکت هاي خريد و فروش کامپيوتر انجام گرفته است . در ادامه تحقيقات مدير شرکت به اين پليس احضار و اعلام داشتند که پسر بچه دبستاني با حضور در شرکت وي و با انتقال وجهي از حساب مورد شکايت سفارش يک دستگاه تبلت را نموده است . مشخصات ارائه شده از طرف وي به شاکي اعلام و مشخص گرديد که پسر شاکي است .
وی تصريح کرد: شاکي به اتفاق پسرش به اين پليس دعوت و مشخص کرديد که دانش آموز کلاس ششم بوده و در تحقيق از وي اعلام داشتند که از پدرم درخواست خريد تبلت را نموده که وي از خريدن آن امتناع و به ناگزير کارت و مشخصات بانکي پدرم را بدست آورده و اقدام به استفاده از آن در شرکت کامپيوتري براي واريز وديعه تبلت نموده ام .
رئيس پليس فتا استان آذربايجان شرقي در پايان خاطرنشان کرد: آگاهي والدين و خانواده ها از مهارتهاي زندگي و نحوه تربيت فرزندان ، موجبات ارتقاء سطح آگاهي افراد خانواده گرديده و به نوعي موجبات نزديکي فرزندان به والدين مي شود . بزه هاي اتفاق افتاده در فضاي مجازي ، اکثرا به علت عدم آگاهي والدين از خطرات اينترنت و فضاي مجازي بر مي گردد.
وقوع درصد بالايي از تصادفات در هنگام تاريکي هوا
رئيس پليس راهور استان آذربايجان شرقي گفت:رانندگان همواره پس از تاريک شدن هوا بايستي از سالم بودن چراغ هاي جلو، راهنما و ترمز اطمينان حاصل کنند.
سرهنگ" ناصر ميکائيلي" از رانندگان خواست که در حين رانندگي در شب اگر احساس خستگي و خواب آلودگي کردند، به جد از ادامه رانندگي منصرف شده و استراحت نمايند و همچنين از خيره شدن به نور بالاي اتومبيلهايي که از روبرو مي آيند پرهيز کرده و خط حاشيه سمت راست و يا خط سفيد وسط جاده را نگاه کنند.
وي همچنين افزود: رانندگان همواره پس از تاريک شدن هوا بايستي از سالم بودن چراغ هاي جلو، راهنما و ترمز اطمينان حاصل کنند و در هنگام تغيير خط و گردشها از چراغ هاي راهنما استفاده نمايند.
اين مقام انتظامي در ادامه تاکيد کرد: در هنگام شب عابراني که لباس تيره پوشيده اند، بخصوص در محلهايي که نور کافي نيست قابل رويت نيستند، لذا بايستي احتياط کامل را انجام دهند.
سرهنگ ناصر ميکائيلي در پايان همشهريان را بر رعايت نکات ايمني دعوت و رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي را از آنان خواستار شدند.
دستگيري فروشنده داروهاي غير مجاز در تبريز
فردي که اقدام به فروش انواع داروهاي غير مجاز و ارائه مشاوره پزشکي از طريق ايميل مي کرد ، دستگير شد.
رئيس پليس فتا استان آذربايجان شرقي در تشريح اين خبر اظهار داشت : چندي پيش در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينکه از طرف پسر جواني که خود را به عنوان دکتر تغذيه معرفي نموده بود اغفال شده و تعدادي داروي لاغري غير مجاز خريداري و از طريق ايميل اينترنتي در خصوص مشاوره پزشکي با وي در ارتباط بوده است و اين موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
سرهنگ " قاسملو " افزود : با بررسي تخصصي توسط کارشناسان ، متهم شناسايي و مشخص گرديد که داروهاي داده شده قاچاق و غير قابل مصرف بوده و به نوعي عوارض جانبي جسمي در مصرف کننده ،ايجاد مي کند . برابر تحقيقات اعلام داشت که خود را به عنوان پزشک تغذيه به شاکيه معرفي نکرده و با توجه به اين که شاکيه مشتري آژانس هواپيمايي بوده و در خصوص نحوه لاغر شدن از من سئوال کرده و من نيز که در باشگاه بدنسازي فعاليت مي کردم داروها و مشاوراني را که در باشگاه استفاده مي کردند به وي منتقل کرده ام .
وی تصريح کرد: با توجه به حرفهاي ضد و نقيض در گفته هاي طرفين پرونده ، مواجهه حضوري ما بين شاکيه و متهم انجام و مشخص گرديد که مابين شاکيه و متهم مسائل مالي در بين بوده و شاکيه با استفاده از اين موضوع سعي در تسويه حساب مالي را داشته است .
رئيس پليس فتا استان آذربايجان شرقي در پايان خاطرنشان کرد: خانواده ها و جوانان هميشه به ياد داشته باشند ، از هرگونه خريد و استفاده از داروهاي هايي از طريق افراد غير متخصص و سايت هاي اينترنتي غير مجاز تبليغ ميگردد خودداري کرده و در صورت مشاهده فورا موضوع را با پليس فتا در ميان بگذارند. به ياد داشته باشيم اکثر داروهايي که در سايت هاي اينترنتي تبليغ مي گردد غير مجاز بوده و اثرات جبران ناپذير بر جسم و روح و روان افراد وارد مي کند . در صورت بروز مشکل ، بهترين راه ، مشورت با اهل تخصص (مشاورين و پزشکان) در حوزه مربوطه است .
كشف البسه خارجي در راه آهن تبريز
رئيس پليس راه آهن آذربايجان شرقي از کشف مقاديري البسه قاچاق خارجي توسط عوامل اين پليس خبر داد.
سرهنگ ساسان قلمي گفت: به هنگام بازرسي بار مسافرين قطار وان- تبريز از مسافرين قطار به تعداد پنج نفر با هويت هاي معلوم البسه خارجي کشف شد.
وي ادامه داد: اجناس کشف شده مقدار 121 ثوب پيراهن خارجي و تعداد 108 جفت كفش و 143 بسته نوار بهداشتي كه همگي ساخت كشور تركيه بوده و توسط متهمان فوق به صورت غير قانوني وارد كشور شده بود.
اين مقام انتظامي همچنين در ادامه به کشف سيگارت خارجي اشاره و افزود: عوامل آگاهي اين پليس به هنگام انجام وظيفه و کنترل و بازرسي مسافرين توانستند از داخل وسايل مسافري به هويت (ح -ح) مسافر قطار بين المللي تهران- آنکارا تعداد 19600 نخ سيگارت خارجي به ارزش تقريبي 30 ميليون ريال كشف و ضبط نمايند.
طرح جمع آوري معتادان در تبريز
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي از اجراي طرح پاکسازي و جمع آوري معتادان در برخي روستاهاي تبريز خبر داد.
سرهنگ "حميد علي باغبان" گفت: درادامه اجراي طرحهاي پاکسازي وارتقاءامنيت اجتماعي اين پليس طرح جمع آوري معتادين وبه تبع آن ارتقاءامنيت اجتماعي را درمناطق کندرود ، کرکج وباغ معروف تبريز به مورداجراگذاشت.
وي ادامه داد: تعداد 26نفر از معتادان جمع آوري و جهت بازپروري و درمان به مراکز مجاز درماني و اقامتي معرفي شدند.
اين مقام انتظامي افزود: اجراي چنين طرح هاي امنيتي موجبات رضايت خاطر مردم و آسايش عمومي را به همراه داشته و تداوم خواهد داشت.
خانواده عامل مهم در پيشگيري از اعتياد جوانان
فرمانده انتظامي مراغه آذربايجان شرقي خانواده را مهمترين و اصلي ترين ترين نهاد در پيشگيري از اعتياد جوانان دانست .
به گزارش پايگاه خبري پليس ، سرهنگ " عيسي هاتفي " گفت : خانواده مهمترين و اصلي ترين نهاد در ساخت بنياد هاي شخصيتي كودك و مهم ترين عامل در پي ريزي و چگونگي رشد شخصيت اوست .
وي افزود : محيط ناسالم خانواده و روش نادرست تربيت كودك بي شك منشاء و سرچشمه بسياري از انحرافات ، كژرفتاري ها و اعتياد بشمار مي رود .
فرمانده انتظامي مراغه با اشاره به اينكه تعداد زيادي از معتادان نداشتن پدر يا مادر يا هر دو يا وجود ناپدري و نامادري را عامل اعتياد خود ذكر مي كنند گفت : آنها مي گويند براي گريز از احساس محبت و احساس بي پناهي و ناامني فراموش كردن غم ها و رنج ها به دامن مواد مخدر پناه مي برنند .
اين مقام انتظامي ادامه داد : در خانواده هاي سخت گير و مستبد كه معمولا" حالت رواني و عاطفي مطلوبي ندارد و به نيازهاي طبيعي و ضروري فرزندان بي اعتناء هستند و روابط آنان با فرزندان خود بسيار نامطلوب و دور از مهر و محبت است احساس حقارت و بي كفايتي ، ترس از انزواو گوشه گيري ، ناتواني در برقراري روابط عاطفي و اجتماعي ، ناسازگاري ، كه زاييده رفتارهاي نابخردانه اينگونه والدين است سبب اعتياد به مواد مخدر مي شوند .
سرهنگ هاتفي همچنين گفت : لازمه فضاي سالم ، حضور فعال والدين است و مسلم است والدين كه بدليل فعاليت هاي اجتماعي به شغل و يا بيماري مسائلي از اين قبيل كمتر در محفل خانوادگي حضوردارند كمتر مي توانند به فرزندان خود سرپرستي داشته باشند . چنين شرايطي زمينه را براي غفلت والدين از فرزندان بيشتر مي كند و به اين ترتيب احتمال دارد در اين خانواده ها بيشتر مي شود .
نظر شما