پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱

بزرگداشت نقاشی که پرتره پسر سیدحسن نصرالله را کشید/ از عنایت رهبری تا خانواده‌ شهدا

بزرگداشت نقاشی که پرتره پسر سیدحسن نصرالله را کشید/ از عنایت رهبری تا خانواده‌ شهدا

برادر هنرمند نقاش، زنده‌یاد جهانبخش صادقی با اشاره به نزدیک بودن سالگرد این هنرمند از سابقه وی که با 15 درصد سلامتی به کشیدن پرتره شهدای مقاومت لبنان می‌پرداخت، توضیح داد.

قاسم صادقی برادر هنرمند نقاش زنده‌یاد جهانبخش صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری اولین سالگرد درگذشت این هنرمند در شهر کرمان گفت: جهانبخش صادقی در 16 سالگی در شب تولد امام حسین (ع) در حین چراغانی کردن خیابان با یک راننده تاکسی تصادف می‌کند و بر اثر این حادثه دچار قطع نخاع گردنی می‌شود. 

وی ادامه داد: او تا قبل از این حادثه در یک نانوایی مشغول به کار بود و این حادثه باعث شد که چند سالی از هر نوع کاری باز بماند بعد از آن تنها با 85 درصد از سلامت خود سعی کرد کاری را انتخاب کند که به زندگی سرگرم شود. وی به همین دلیل نقاشی را انتخاب کرد. ابتدا با ماژیک شروع کرد و بعد به تدریج به کلاس‌های آموزشی و پیشرفته نقاشی رفت و نقاشی را به طور جدی و حرفه ای ادامه داد. او تابلوهایی می‌کشید و فروشگاهی برای این منظور باز کرد.

صادقی به نمایشگاه‌های مختلف نقاشی که از طرف برادرش برگزار شده است، اشاره و بیان کرد: یکی از این نمایشگاه‌های نقاشی به مناسبت هفته بهزیستی سال 73 در حسینیه امام (ره) گذاشته شد و رهبر معظم انقلاب برادرم را مورد عنایت خود قرار دادند. همچنین نمایشگاه‌های متعددی از وی 9 سال بی وقفه در لبنان برگزار شد. خانواده های شهدا به نمایشگاه زنده یاد صادقی در لبنان می آمدند، با او ملاقات می کردند و از او می خواستند که پرتره شهدای آنها را برایشان بکشد و او این پرتره ها را رایگان برای آنها می کشید و به آنها هدیه می‌داد. حتی یک بار همسر سیدحسن نصرالله از او خواست که تصویر پسرش شهید سیدهادی نصرالله را بکشد و بعد از این سیدحسن نصر الله هم با او دیداری داشت و به این شکل اکثر مردم لبنان زنده یاد صادقی را می شناختند و از او به عنوان یک فرد موفق یاد می کردند. مردم او را با این 15 درصد سلامتی و توانمندی به عنوان سمبل مقاومت می شناختند.

برادر زنده‌یاد صادقی به یکی از خاطراتی که با این هنرمند نقاش در یکی از سفرها داشت اشاره و بیان کرد: زنده‌یاد جهانبخش صادقی سفرهای متعددی به کشورهای آسیایی داشت. در یکی از این سفرها محمد حمود الطریقی رییس جامعه معلولین عربستان به او پیشنهاد کرد که برای زندگی به عربستان برود تا هر نوع امکاناتی را که می خواهد در اختیارش قرار دهند اما زنده یاد صادقی پاسخ داد که ما در کشور خود سازمانی به نام بهزیستی داریم که هر نوع خدمات رفاهی برای معلولین انجام می دهد و همچنین اینکه برای کشورش کار می‌کند.

وی ادامه داد: خاطره دیگری هم دارم و آن اینکه روزی خبرنگاری از برادرم پرسید که آیا فکر نمی کند که تصادفی که در شب میلاد امام حسین (ع) داشته ظلم به او بوده است و زنده یاد صادقی با قاطعیت و بدون لحظه‌ای مکث بیان کرد که نه تنها ظلمی نشده بلکه لطف هم شده زیرا مسیر زندگی من عوض شد.

صادقی با بیان اینکه برادرش شب تاسوعای حسینی در آذر ماه سال 91 دار فانی را وداع گفت، توضیح داد: پس از فوتش مردم گفتند گویی چشم و چراغ منطقه‌ای که صادقی در آن کار می‌کرد، خاموش شد. مردم او را بسیار دوست داشتند و بالغ بر 25 هزار نفر در تشییع جنازه او شرکت کردند.

صادقی همچنین درباره فرهنگسرایی که قرار است برای مقبره این هنرمند نقاش ساخته شود، بیان کرد: قرار است که اطراف مقبره وی یک مجموعه فرهنگی به نام جهانبخش صادقی ساخته شود. امیدورام وزارت ارشاد هم کمک کند که این فرهنگسرا ساخته شود و ما بتوانیم تابلو های نقاشی استاد صادقی را به این فرهنگسرا هدیه کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد نکوداشت جهانبخش صادقی قرار است روز جمعه اول آذرماه مراسم بزرگداشتی برای اولین سالگرد درگذشت این استاد هنرمند برگزار کند. این مراسم در دانشگاه پیام نور سیرجان در استان کرمان برگزار می شود. امام جمعه و فرماندار این شهر و مسئولانی هم از تهران برای این مراسم خواهند آمد.

 

کد خبر 2177187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha