به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمد سلیمانی پیش ظهر روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تسلیت شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش، عنوان کرد: ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر است و باید پیرو راه امام حسین باشیم.
وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج، تصریح کرد: بسیجی مصداق ایثار، فداکاری و خلوص است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری بیان کرد: هفته بسیج فرصت وبهانه ایی برای زنده نگه داشتن ارزش ها درجامعه است.
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم چهارمحال وبختیاری اذعان داشت: بسیج در عرصه های مختلف از قبیل محرومیت زدایی ،جهاد سازندگی، امدادی، علمی و پژوهشی فعالیت بسیاری دارد.
وی اظهار داشت: شعار هفته بسیج در سال جاری بسیج پیشتاز حماسه و خدمت است نامگذاری شده است.
وی با اشاره به برگزاری برنامه های متنوع در هفته بسیج در استان چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: در هفته بسیج سال جاری دو هزار و دویست برنامه با موضوعات مختلف برگزار خواهد شد.
51 مسابقه ورزشی در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود
سلیمانی افزود: در هفته دولت 36 سوله به نام سوله صالحین در نقاط مختلف و محروم استان چهارمحال وبختیاری افتتاح خواهد شد.
وی گفت:51 مسابقات فرهنگی ورزشی به مناسبت هفته بسیج نیز در نقاط مختلف استان برگزار خواهد شد.
وی در ادامه گفت: امسال هفته بسیج رنگ و بویی عاشورایی دارد و پیام قیام امام حسین امر به معروف و نهی از منکر است و در هفته بسیج 21 برنامه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه قمر بنی هاشم اذعان داشت:افتتاح پروژه های اقتصادی مقاومتی و دیدار با خانواده معظم شهدا و نماینده ولی فقیه در استان از دیگر اقدامات در هفته بسیج است.
وی افزود: از دیگر برنامه ها که در هفته بسیج برگزاری می شود، برپایی نمایشگاه هایی با موضوعات دستاوردهای بسیج و نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد و حضور گروه های حلقه صالحین در نماز جمعه است
نظر شما