پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آبان ۱۳۹۲، ۲۱:۴۷

شیرازی در گفتگو با مهر:

مشکل حادی در بحث آبگرفتگی معابر شهری آبادان نداشتیم/ بارش 35 میلیمتر باران در چند ساعت

مشکل حادی در بحث آبگرفتگی معابر شهری آبادان نداشتیم/ بارش 35 میلیمتر باران در چند ساعت

آبادان - خبرگزاری مهر: شهردار آبادان گفت: تا این لحظه مشکل حاد و غیر قابل کنترل در بحث آبگرفتگی معابر شهری نداشتیم.

محمودرضا شیرازی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به بارش 35میلیمتری باران در چند ساعت اخیر در آبادان افزود: یکی از دغدغه های ما در بحث آبگرفتگی معابر بر اثر بارندگی ها در منطقه ذوالفقاری اعم از 20 ، 30 و  40 متری بود چرا که این نقاط که جزو نقاط بحران زا شهر محسوب می شوند با اندک بارشی بخش وسیعی از این مناطق به زیر آب می رفت و مردم به شدت دچار مشکل می شدند.

وی اظهار کرد: با توجه به شناسایی نقاط ضعف در این مناطق و احداث سه سپتیک جدید در نقاط حیاتی منطقه ذوالفقاری و نصب حداقل 10 پمپ جدید خوشبختانه هیچ آبگرفتگی در خیابانهای اشاره شده نداشتیم. در منطقه دو شهرداری نیز نصب سپتیک ها و پمپ های جدید به ویژه در نهر چوسان باعث شد تا ما آبگرفتگی جدی که مردم رابه زحمت بیندازد را در این منطقه نداشته باشیم.

شهردار آبادان یادآور شد: تنها نقطه ضعف ما در مرکز شهر (امیری و خیابان امام) است که به رغم انجام لوله گذاریهای جدید در این خیابانها  اما به دلیل آنکه نیروهای ما در منطقه یک زمان کافی برای احداث سپتیک را داشتند امروز در یکی دو نقطه از این بخش آبگرفتگی داشتیم .

به گفته شیرازی احداث هر سپتیک خود یک پروژه محسوب می شود که در ابعاد سه در چهارمتر از  عمق زمین انجام می شود (12 متر مربع) که به لحاظ پیچیدگی هایی که مرکز شهر از لحاظ تاسیسات و بافت متراکم دارد، منطقه یک نتوانست این سپتیک را به موقع احداث کند.

وی ادامه داد: قرار است پس از پشت سرنهادن این توده هوایی نسبت به احداث سپتیک اقدام شود تا در بارندگی های آینده دچار مشکل نشویم.

شهردار آبادان با اشاره به انجام لایروبی 200 کیلومتر ازمجاری کانالهای دفع آبهای سطحی رو باز و بسته در سطح شهر گفت: این امر در دفع آبهای سطحی کمک بسیاری کرد.

شیرازی افزود: همچنین حدود 600 نفر از نیروهای شهرداری در حوزه خدمات شهری ملبس به چکمه و بارانی همراه با تجهیزات کامل در جهت رفع آبگرفتگی های برخی کوچه ها و معابر فرعی اقدام می کنند.

وی با اشاره به نصب 25 پمپ جدید در قالب هشت ایستگاه دفع آبهای سطحی در سطح شهر اظهار کرد: بیش از 80 درصد این پیش بینی ها و تدارکات دیده شده در بحث جلوگیری از آبگرفتگی معابرجواب داد اما آبگرفتگی معابر فرعی با توجه به گستردگی شهر اجتناب ناپذیر است.

شهردار آبادان با بیان اینکه به احتمال فراوان مسدود شدن راه مجاری توسط برخی اشیا موجب آبگرفتگی در سایر نقاط شهری شده است، تصریح کرد: این موارد با استقرار نیروهای خدمات شهری یاد شده در نقاط فرعی سطح شهر رفع می شود.

 


 

کد خبر 2177823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha