به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ نورالله خادم صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در راستاي برخورداري دانش آموزان روستايي از آموزشهاي ترافيكي وفرهنگي قابل ارائه در شهرك ترافيک اداره فرهنگ وترافيك معاونت راهنمايي و رانندگي استان ،ترتيبي اتخاذ گرديده تا دانش آموزان روستاهاي استان بتوانند در قالب اردوهاي فرهنگي وتفريحي از امكانات اين شهرك بهره مند شوند.
وي تصریح کرد: در اين زمينه به كليه پاسگاههاي پليس راه شهرستانهاي تابعه ابلاغ گرديده هماهنگي و تعامل لازم را با ادارات آموزش و پرورش و مديران مدارس ابتدايي به عمل آورند.
سرهنگ خادم اضافه کرد: در اين شهرك دانش آموزان با استفاده از امكانات موجود توسط افسران كار شناس راهنمايي و رانندگي با مقرراتي مانند چگونگي عبور از عرض وطول معابر،مفاهيم رنگهاي چراغ راهنماو تابلوها وخطكشي هاي و....بصورت عملي ونشاط آوري آشنا مي شوند.
فرمانده پليس راه ايلام افزود: باتوجه به حجم ترافيك در روزهای بارانی با رعايت احتياط و مقررات و پرهيز از ارتكاب تخلفات حادثه آفرين نظير سرعت و سبقت غير مجاز رانندگي را رعايت کنند.
وي در پايان تصریح کرد: رانندگان عزيز جهت جلو گيري از هرگونه عجله وشتاب بي مورد برنامه و ساعات حركت خود را از قبل تنظيم کنند.
نظر شما