پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۰۱

اختتامیه مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و کارگری در قم برگزار شد

 اختتامیه مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و کارگری در قم برگزار شد

قم - خبرگزاری مهر: مراسم اختتامیه نهمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و کارگری با معرفی نفرات بر‌تر در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و کارگری با حضور ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، استاندار و سایر مسئولان استانی پیش از ظهر پنج شنبه در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

در این مراسم معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این مسابقات در هفت رشته برگزار شده است، گفت: قریب به پنج هزار نفر در نهمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و کارگری شرکت کردند که نهایتا 450 تن به مرحله نهایی راه یافتند و از این بین 42 تن به عنوان نفرات بر‌تر انتخاب شدند.

کاوه اشتهاردی افزود: از مهم‌ترین اهداف برگزاری این مسابقات می‌توان به فراهم سازی تمسک به قرآن کریم در جامعه کار، تکمیل روند شناسایی نیروهای قرآنی و حمایت از آنها، ایجاد و رقابت مثبت در جامعه کاری، جلب مشارکت کارگران و کارفرمایان به قرآن، شناسایی آسیب‌های فرهنگی و رفع آن، شناسایی نیازهای آموزشی و گسترش تشکیلات برگرفته از قرآن کریم اشاره کرد.

وی با بیان اینکه داوری این مسابقات برعهده یک تیم داوری بین المللی زیر نظر دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی بوده است، گفت: میزان رقابت بین شرکت کنندگان در این مسابقات بسیار فشرده و نزدیک بوده است و نفرات بر‌تر براساس امتیاز کسب کرده خودشان و نه سهمیه‌های استانی و سایر سهمیه‌ها انتخاب شده‌اند.

به گفته اشتهاردی بیشترین نفرات بر‌تر به ترتیب از استان‌های قم، کرمانشاه، مازندران، یزد و استان البرز هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد: این مسابقات موجب شد تا بیش از گذشته متوجه جامعه هدف این وزارت خانه شویم و بتوانیم از ظرفیت‌های معنوی این عزیزان در پیشبرد جهاد و حماسه اقتصادی استفاده کنیم.

قرآن باید در زندگی فردی و اجتماعی ما حضور داشته باشد

در ادامه این مراسم استاندار قم نیز طی سخنانی با بیان اینکه شرکت کنندگان در مسابقات قرآنی حاملان قرآن و پیام آن هستند، گفت: مهم این است که بیش از توجه به ظاهر مسابقات به عمل کردن به آیات قرآن کریم توجه شود و قطعا یکی از تاثیرات عمیق این مسابقات این موضوع خواهد بود.

کرم رضا پیریایی با اشاره به اینکه قرآن کریم باید در زندگی فردی و اجتماعی ما حضور داشته باشد و این کتاب بهترین رهنمون بشر است، گفت: طی هشت سال گذشته تلاش فراوانی برای توسعه کار و محیط کاری انجام گرفت و مسئولان گذشته تلاش داشتند تا با درنظر گرفتن سهمی برای هر استان با توجه به اطلاعات آمایشی آن استان مشکلات کاری را برطرف کنند.

وی تاکید کرد: توصیه بنده این است که مسئولان کنونی نیز این سهم را برای استان‌ها با توجه به آمایش سرزمین در نظر بگیرند این نگاه می‌تواند به شورای عالی اشتغال نیز منتقل شود تا براساس آن به توسعه اشتغال کمک کند.
استاندار قم در پایان افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند باید از دوران گذشته ذکر و خیری باشد و در کنارآن نقاط ضعف برطرف شود.

 

کد خبر 2179662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha