پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۴

بهاروند مطرح کرد:

13 ناشردر لرستان فعالیت دارند/ وجود 56 باب کتابخانه

13 ناشردر لرستان فعالیت دارند/ وجود 56 باب کتابخانه

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان از فعالیت 13 انتشاراتی در این استان خبر داد.

ماشاءالله بهاروند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر 13 واحد انتشاراتی در استان لرستان فعالیت دارند.

وی با اشاره به تعداد چاپخانه های فعال استان لرستان نیز بیان داشت: در حال حاضر 48 واحد چاپخانه در استان لرستان فعال هستند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان به تعداد کتابخانه های نهادی و مشارکتی این استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون 56 باب کتابخانه نهادی و مشارکتی در استان لرستان وجود دارد.

بهاروند با بیان اینکه طی سال گذشته بیش از 53 عنوان کتاب با شش هزار و 45 جلد در استان خریداری شده است افزود: در مجموع طی سال گذشته بیش از 240 میلیون ریال کتاب در استان خریداری شده است.

وی بیان داشت: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری نیز این میزان کتاب در استان خریداری شود.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با بیان اینکه تا کنون هفت دوره نمایشگاه کتاب در لرستان برگزار شده است، افزود: آخرین دوره ای که نمایشگاه کتاب در لرستان برگزار شده مربوط به اسفند ماه سال 90 است.

بهاروند بیان داشت: در این دوره بیش از 300 ناشر در قالب 160 غرفه کتابهای خود را عرضه کردند.

کد خبر 2180641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha