پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۸

امانی:

کرمانشاه در رشته کوهنوردی می تواند حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد

کرمانشاه در رشته کوهنوردی می تواند حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه این استان می تواند در رشته کوهنوردی حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد، خواستار کمک پیشکسوتان این رشته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس امانی ظهر یکشنبه در مجمع هیات کوهنوردی استان کرمانشاه که در سالن شهید هادیان مجموعه ورزشی آزادی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: کسانی که به ورزش وارد می شوند و می خواهند ریاست یک هیات ورزشی را بر عهده گیرند باید از جنس ورزش و خانواده بزرگ آن باشند.

وی نقش اعضای مجمع هیات های ورزشی را نیز مهم دانست و عنوان کرد: اعضای مجمع باید در طول دوره نظرات و پیشنهادات خود را به رئیس مجمع ارائه دهند و در صورت خارج شدن وی از چهار چوب قواعد مجمع تذکرات لازم را گوشزد کنند.

امانی خاطر نشان کرد: عضو مجمع بودن تنها به معنای رای دادن نیست بلکه اعضا باید در طول دوره  سالی که در این سمت هستند در امور مربوطه و در کنار رئیس هیات به صورت فعال و پویا حضور داشته باشند.

وی همچنین ضمن آرزوی موفقیت برای مشکوب در سمت ریاست هیات کوهنوردی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد این هیات در دوران جدید ریاست وی بتواند پله های رشد و ترقی را یکی پس از دیگری بپیماید.

همچنین رئیس جدید هیات کوهنوردی استان کرمانشاه نیز در این مجمع ضمن قدردانی از اعضا برای اعتماد به وی و انتخاب به عنوان رئیس هیات اظهار داشت: باید از این فرصتی که برای خدمت گذاری نصیبم شده نهایت استفاده را برد.

بهمن مشکوب با اشاره به عملکرد هشت ماهه خود در سرپرستی هیات کوهنرودی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این مدت برنامه های هیات براساس آموزش پایه گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت علاوه بر برپایی مانور امداد و نجات مشترک با هلال احمر، 22 هزار نفر ساعت آموزش در سطح استان ارائه شد، خاطرنشان کرد: همچنین در چند ماه اخیر قرار شد با همکاری هیات کوهنوردی و بخشدار بیستون، قرارگاه کوهنوردی بیستون به مساحت دو هزار متر مربع زودتر مشخص و جانمایی شود.

مشکوب همچنین برگزاری 25 دوره کلاس آموزش امداد و نجات در رده های مختلف کوه پیمایی، صعود به قله ها بلند کشور، برپایی همایش بزرگ کوهنوردی، پاکسازی غار پرآو توسط 60 کوهنورد کشور و خروج بیش از یک تن زباله از این کوه و بازگشایی پنج و نیم کیلومتری دیواره بیستون را از دیگر اقدامات دوران سرپرستی خویش در هیات کوهنوردی کرمانشاه عنوان کرد.

وی در پایان و با تاکید بر اینکه کرمانشاه برای میزبانی جشنواره کوهنوردی بیستون آمادگی کامل دارد، برگزاری کنگره ملی کوهنوردی در کرمانشاه را از جمله نیازهای این هیات در استان اعلام کرد.

کد خبر 2181490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha