حجت الاسلام مرتضوي رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان چهارمحال و بختياري در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : مسجد نخستين پايگاه نشر فرهنگ ديني و در حقيقت بهترين پايگاه براي انتشار دين ، مذهب ، معنويت و خداجويي است .
رئيس سازمان تبليغات با تأكيد بر ضرورت احياء جايگاه مساجد از سوي مسئولان و دست اندركاران فرهنگي ، گفت : مسجد بايد شرايط ايده آل ومطلوب را براي بهره گيري مناسب و ارزشمند مراجعان داشته باشد .
وي با اشاره به اينكه برخورداري از امام جماعت هم شأن مسجد ، از اولويتهاي اوليه براي ساخت فضا و ايجاد معنويت خاص براي مساجد است ، افزود : امام جماعت مناسب مي بايست از احكام اسلام بخوبي و به شكلي دقيق مطلع بوده و با مديريتي قوي ، تبيين كننده احكام دين مبين اسلام باشد .
حجت الاسلام مرتضوي هيأت امنا و خادم مناسب و كارآمد را ضرورتي ديگر براي مساجد اعلام كرد و يادآورشد : چنانچه مساجد از افرادي لايق و قابل برخوردار باشند ، اين گروه مي توانند فضايي مناسب ، معنوي ، جذاب و تأثيرگذار را ايجاد و در جلب و جذب اقشار مختلف مردم به اين پايگاههاي عبادي و انسان ساز ، موفق عمل كنند .
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان چهارمحال و بختياري با تأكيد بر اينكه مساجد در طول تاريخ اسلام همواره نقشي سازنده و تأثيرگذار در بين مردم و سطح جامعه داشته اند ، گفت : اگر مي خواهيم جايگاه مساجد احياء شده و اين اماكن تنها به پايگاههايي براي عبادت و راز و نياز تبديل نشوند ، مي بايست اقدامات لازم براي بهبود هر چه بهتر موقعيت مساجد از سوي مسئولان امر صورت گيرد.
حجت الاسلام مرتضوي انتخاب امام جماعت كارآمد و كارآزموده را يكي از اساسي ترين اقدامات اوليه براي حفظ شأن و جايگاه مساجد اعلام كرد .
نظر شما