طیب قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حال حاضر تخت های بیمارستان های استان دو هزار تخت است و با احداث این دو بیمارستان که 600 تخت را به آمار موجود اضافه می کند کردستان به میانگین کشوری می رسد.
وی افزود: حدود 100 تخت ویژه در استان وجود دارد که همه آنها فعال هستند و نیاز بیماران را برآورده می کنند و برای بیمارستان های جدید بالای 100 تخت استان نیز بخشهای دیالیز به عنوان نیاز درمانی بیماران پیش بینی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: در حال حاضر پنج بیمارستان در شهرستان های سقز، بانه، سروآباد، دهگلان و سنندج در حال ساخت است که هر کدام پیشرفت قابل توجهی دارند و با جذب اعتبارات مناسب در آینده نزدیک به بهره برداری می رسند.
قدیمی یادآور شد: بیمارستان های سقز، بانه و دهگلان جایگزینی است و تعداد تخت های آن ثابت است و بیمارستان سروآباد و کوثر سنندج حدود 600 تخت دارد که با بهره برداری از آنها این رقم به تخت های موجود اضافه می شود.
وی ادامه داد: در سفر معاونین وزیر بهداشت و راه و شهرسازی به استان کردستان و در جریان بازدید از بیمارستان های در دست احداث پنج شهرستان سقز، بانه، سنندج، سروآباد و دهگلان بر تسریع اتمام این پروژه ها تاکید شد و خوشبختانه اعتباری نیز برای پیشرفت کار اختصاص یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: انتظار می رود با اتمام پروژه های درمانی و بهداشتی در سطح استان شاهد تحول عظیمی در حوزه خدمات درمانی به مردم ولایتمدار کردستان باشیم.
نظر شما