حسن رضا خزاعی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه خراسان جنوبی از پتانسیل و استعدادهای خوبی در حوزه ورزش بسکتبال برخوردار است، گفت: کمبود اعتبار نیمی از فعالیتهای ورزشی این هیئت را به مرز تعطیلی کشانده و این هیئت از یک سال گذشته تاکنون نتوانسته حق الزحمه مربیان خود را پرداخت کند.
وی با بیان اینکه مربیانی که در حال حاضر در سطح استان در حوزه بستکبال فعال هستند به خاطر علاقه به کار همچنان بدون دریافت هیچ حق الزحمه ای به فعالیت خود ادامه می دهند،بیان کرد: به علت کمبود اعتبارتیم های فعال این هیئت در بخش دختران به یک تیم و در بخش برادارن به 3 تیم از چهارتیم کاهش یافته است.
رئیس هیئت بسکتبال خراسان جنوبی ادامه داد: در حال حاضر در استان 150 نفر به صورت حرفه ای در رشته بسکتبال فعال هستند.
خزاعی ادامه داد: در گذشته تعداد بازیکبانان بسکتبال استان به 850 نفر در بخش حرفه ای رسیده بود که متاسفانه کمبود اعتبار و تعطیلی دوره های آموزشی موجب کاهش این نفرات به 150 نفر در سطح استان شده است.
وی با بیان این که در استان رشته بسکتبال حالت راکد پیدا کرده است، ادامه داد: کمبود اعتبار فعالیت تمرینی تیم های بسکتبال را به صفر رسانده است.
رئیس هیئت بسکتبال خراسان جنوبی یاداورشد: این هیئت برای انجام برنامه ورزشی خود نیازمند توجه جدی مسئولان و حامیان مالی در سطح استان است.
نظر شما