پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۳۸۴، ۲۱:۰۳

خرازي با درج يادداشتي در دفتر يادبود وزير خارجه فقيد سريلانكا؛

تروريسم نمي تواند اراده ملتها براي امنيت و رشد اقتصادي را تحت تاثير قرار دهد

كمال خرازي وزير خارجه كشورمان با حضور در محل سفارت سريلانكا در تهران و درج يادداشتي در دفتر يادبود" لاكش من كاوير گانار" وزير خارجه فقيد اين كشور، از سوي دولت و ملت جمهوري اسلامي ايران ترور وي را به دولت و مردم سريلانكا تسليت گفت و شادي روح آن مرحوم را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاري"مهر"، دكتر خرازي در اين مراسم مورد استقبال رئيس نمايندگي و كاركنان سفارت سريلانكا در تهران قرار گرفت و از اقدام ايشان قدرداني شد.

وزير خارجه كشورمان اظهار داشت بدون ترديد تروريسم اراده ملتها را براي امنيت و ثبات و رشد اقتصادي نمي تواند تحت تاثير قرار دهد.

وي گفت: آنچه مهم است مبارزه با تروريسم در هر نوع و شكل آن است. اميد است در سايه همكاري بين المللي تروريسم ريشه كن گردد.

خرازي در پايان خاطر نشان كرد : وزير خارجه فقيد سريلانكا با علاقه خاصي در جهت ارتقاء روابط ايران و سريلانكا تلاش كرد و ما امروز شاهد آن هستيم.

کد خبر 218347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha