پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۳۸

شاهی در گفتگو با مهر:

آزمایشگاه های کنترل کیفی بخش خصوصی نظارت شود/ضرورت توجه به قوانین ساختمان

آزمایشگاه های کنترل کیفی بخش خصوصی نظارت شود/ضرورت توجه به قوانین ساختمان

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اردبیل خواستار نظارت بر آزمایشگاه کنترل کیفی فعال در حیطه اختیاری بخش خصوصی شد.

فیروز شاهی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر نظارت بر فعالیتهای این گروه از آزمایشگاه ها در حداقل میزان ممکن بوده و در ادامه مشکلات قابل توجهی در کیفی سازی سازه ها به همراه دارد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در حکم بازوی مشاور بخش دولتی است، اضافه کرد: با این وجود ضعف نظارتی موجب شده آزمایشگاه های کنترل کیفی به برخی استانداردها بی توجه باشند.

شاهی ابراز امیداواری کرد با تصویب طرح حاکمیتی شدن آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک توان نظارتی این دستگاه افزایش یابد.

وی تاکید کرد: کنترل کیفیت باید به صورت اجباری و با التزام قانونی مطابق استانداردها توسط بخش خصوصی و دولتی پیگیری شود.

شاهی معتقد است این مهم نیازمند فرهنگ سازی و توجه به رعایت قوانین به ویژه در حوزه ساخت و سازهاست.

توجه به مقاوم سازی در مناطق زلزله خیز

مدیر شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان با یادآوری فعالیت شش شعبه شهرستانی و 30 واحد آزمایشگاهی این مجموعه اداری در استان اضافه کرد: استان اردبیل به دلیل واقع شدن بر روی گسل زلزله نیازمند توجه ویژه در حوزه های کیفی سازی و مقاوم سازی است.

وی افزود: با توجه به تاثیر کیفی سازی در کاهش دامنه آسیب، هزینه برای کنترل کیفی در حکم سرمایه گذاری است.

شاهی با بیان اینکه هزینه های کنترل کیفی نزدیک به یک درصد هزینه تمام شده یک پروژه است، خواستار توجه مهندسان و سازندگان سازه ها به رعایت مولفه های کیفی سازی شد.

کد خبر 2183791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha