به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر جمعه فينال رقابت هاي تنيس روي ميز قهرماني كشور جام طريق القدس در سنندج برگزار شد و كردستان در بخش تيمي موفق شد تيم اصفهان را از پيش روي برداشته و عنوان قهرماني را به دست آورد.
در ديدار فينال كه در خانه تنيس روي ميز كردستان و با حضور جمعي از فرماندهان نظامي و مديران استان برگزار شد تيم كردستان با ارائه بازي هاي برتر توانست تيم اصفهان را از پيش روي بردارد.
تيم كردستان با استفاده از بازيكنان نوجوان خود در اين دوره از رقابت ها حضور پيدا كرده و در نهايت توانست در بخش تيمي عنوان نخست را به دست آورده و بعد از كردستان تيم اصفهان دوم شد و تيم هاي يزد و تهران نيز به صورت مشترك عنوان سوم جام طريق القدس را به خود اختصاص دادند.
آريا اميري، دانيال شيخله، فربد كم آزار و زانا عبدالهي بازيكنان تيم كردستان به مربيگري عبدالله ايوبي بودند كه در نهايت توانستند عنوان اول را به خود اختصاص دهند.
در رقابت هاي تنيس روي ميز 18 استان كشور با بيش از 85 ورزشكار حضور داشتند و در دو روز با هم به رقابت پرداختند.
بخش انفرادي و دوبل اين دوره از رقابت ها بعد از ظهر امروز جمعه در خانه تنيس روي ميز كردستان برگزار مي شود و نفرات برتر اين دو بخش نيز معرفي مي شوند.
رقابت هاي جام طريق القدس در دو رشته زورخانه اي و تنيس روي ميز به ميزباني استان كردستان در مدت سه روز برگزار شد.
نظر شما