پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۰۰

نخستين فيلم بين المللي "آيشواريا راي"

ستاره باليوودي به نقش آفرينان "آخرين لژيون" پيوست

"آيشواريا راي" براي بازي كنار فوق ستارگاني چون "كالين فارل" و "بن كينگزلي" در فيلم "آخرين لژيون"، بمبئي را به مقصد تونس ترك كرد.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، فوق ستاره باليوودي در توصيف احساس خود از حضور در نخستين پروژه بين المللي اش گفت: " از چند جنبه اين سفري طولاني براي من است، چون نخستين حضورم را در عرصه جهاني تجربه مي كنم. من به سرنوشت و تقدير معتقدم، ولي در عين حال بيشتر به آينده نگاه مي كنم تا به گذشته. حالا زمان يك تجربه و چالش كاملاً جديد است. من هر روز يك كشف تازه دارم... اين زندگي است و اميدوارم در آينده به تجربه هاي مثبتي برسم."
راي در " آخرين لژيون " نقش ميرا را ايفا مي كند، يك جنگجوي شورشي. با اينكه به نظر مي رسد. او براي حضور در اين نقش بايد اسب سواري كند و در صحنه هاي خطرناك ظاهر شود، اما ظاهراً او ترسي از اين لحاظ ندارد: "من از همه چيز استقبال مي كنم. اينها كارهايي است كه هرگز پيش از اين انجام نداده ام و بايد در نقش يك مبارز، با همه چالش هايش ظاهر شوم."
" آخرين لژيون " به كارگرداني دوگ لفلر بر اساس رماني به همين نام از والريو مانفردي ساخته مي شود و داستان زوال امپراتوري روم را روايت مي كند. در حالي كه امپراتوري روم در حال فروپاشي است، "رومولوس آگوستوس" جوان از شهر مي گريزد و در تلاش براي يافتن سپاهي وفادار، سفري پرخطر را به بريتانيا آغاز مي كند. "جيمز كازمو"، "پيتر مولان" و "تامس سنگستر" ديگر بازيگران اين پروژه تاريخي هستند.

کد خبر 218547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha