پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۸

روح الله زاده:

غرفه دائمی عسل در بابل برپا می شود/ تولید 800 تن عسل

غرفه دائمی عسل در بابل برپا می شود/ تولید 800 تن عسل

بابل - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت تعاونی زنبورداران بابل از ايجاد غرفه دائمي عسل در شهرستان در آینده نزدیک خبرداد و گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان و ارائه مستقیم محصولات به دست مصرف کننده غرفه دائمي عسل ایجاد می شود.

محمد روح الله زاده در حاشیه برگزاری نخستین جشنواره ملی چای  وعسل در پارک نوشیروانی بابل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 64 هزار و 550 كلني زنبور در بابل وجود دارد كه به طور متوسط 800 تن در سال توليد عسل  شهرستان بابل است.

وي با اشاره به اینکه  شركت تعاوني زنبورداران بابل از سال 60  تاسيس شد بيان کرد:  بنده نیزبه مدت 12 سال به صورت حرفه اي به کار زنبورداری مشغول بوده و از سال 81 فعاليت خود را دراين شركت تعاوني آغاز کردم.

روح الله زاده تصريح كرد:شركت تعاوني پل ارتباطي بين زنبورداران ودستگاه هاي دولتي است  که مهم ترین کارآن دادن معرفي نامه به زنبورداران براي دستگاه ها  ،جهاد وسيستم شبكه دامپزشكي است.

وي با اشاره به اینکه حد اقل 60 درصد توليد عسل بابل به استانهاي ديگر صادر مي شود افزود: مهم ترن مشكل زنبورداران ضعف فرهنگ سازي درخصوص اهمیت عسل بوده که متاسفانه هنوزجايگاه واقعی آن در جامعه تثبيت نشده است.

مدير عامل شركت تعاوني  زنبورداران بابل گفت: از مسئولين خواستار رفع مشكلات و سنگ اندازي های موجود در این عرصه هستیم.

وي  با بیان این مطلب که پنج غرفه از جشنواره ملی عسل به بابل اختصاص دارد اذعان داشت: اگرهمكاري وحمایت مسئولين ودولت و تسهيلات بانكی باشد، توليد كنندگان داخلي بهترين عسل را در چند برابر ظرفیت فعلی تولید کرده و گام موثری در خودکفائی بردارند.

روح الله زاده با اشاراه به اینکه با توليد عسل خالص مي توان جلوي داروي شيميايي را گرفت افزود: می توان با مصرف عسل طبیعی يونجه جلوی بيماري كليه،عسل آويشن جلوی  باكتري و ويروس و با عسل بهار نارنج بیماران  اعصاب و روان رامداوا کرد.

وي تصريح كرد: درسنوات گذشته  شركت تعاوني  دارو  وشكر يارانه اي در اختيار زنبورداران قرار مي داد که در حال حاضراین يارانه دارو وشكرقطع شده است.

وی به مهمترین خدمات شرکت تعاونی درقبال زنبورداران اشاره وتصریح کرد:د ادن مجوز حمل ونقل كوچ،صدور دفترچه ،معرفي به بانكها،تامين نهادهاي اوليه زنبورداري،ازقبيل جعبه، شكر، موم، دارو و وسايل ريز زنبورداري به زنبورداران از طریق شرکت تعاونی انجام می شود.

وي با اشاره به فعالیت دو شرکت تعاونی در بابل بيان کرد:  شركت تعاوني زنبورداران بندپي شرقي وشركت تعاوني زنبورداران بابل دو شرکت تعاونی موجود در بابل بوده که بهارائه خدمات به زنبورداران می پردازند.

روح الله زاده خطاب به مردم گفت:  شرکت تعاونی مطمئن ترین مکان خرید عسل طبیعی است زیرا عسل سالم را  مستقيم از زنبورداران خریداری ودراختیار مصرف کننده قرارمی دهد.
 

کد خبر 2186433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha