پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۳۴

فلاحی نسب خبر داد:

­­­­مرکز علمی کاربردی شهرداری شهر جدیدهشتگرد مجری آموزش های مهارتی و تخصصی

­­­­مرکز علمی کاربردی شهرداری شهر جدیدهشتگرد مجری آموزش های مهارتی و تخصصی

کرج – خبرگزاری مهر: رییس مرکز علمی کاربردی شهرداری شهر جدید هشتگرد گفت: مرکز علمی کاربردی شهرداری، درکنار رسالت اصلي خود برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت کارکنان شهرداری ها و اعضای شوراهای شهر و روستای استان البرز را با همکاری امور شهری و شوراهای استانداری البرز در دستور کار خود قرار داده است.

حمید فلاحی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در این دوره های آموزشی کوتاه مدت که از دهم آبان ماه سال جاری برگزار شده است 760 نفر از کارکنان شهرداری­ها و شوراهاي استان در 15دوره آموزشي، جمعاً به میزان 12 هزار و160 ساعت، آموزش های تخصصی مرتبط با زمینه های کاری مربوطه را فرا می گیرند.

وی در ادامه اضافه کرد: این مرکز در سال 90 با 100 نفر دانشجو در سه رشته تحصیلی آغاز به کار کرد و از 2 سال پیش تاکنون درحال گذار از مرحله شکل گیری به مرحله تثبیت، مراحل رشد و بالندگی علمی، آموزشی و پژوهشی خود را سپری می نماید.

فلاحی نسب در پایان افزود: مرکز علمی کاربردی شهرداری، بعد از گذشت دو سال اکنون با حدود 500 دانشجو در هفت دوره آموزشی در مقطع کاردانی برای پیشبرد ماموریت های ذاتی خود در خصوص مهارت افزایی شاغلین شهرداری ها، شوراها و دیگر دستگاه های مرتبط با وزارت کشور، ایفای نقش می کند.

کد خبر 2187316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha