پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۳۹

با حضور اساتید بسیجی/

نخستین كارگاه آموزشی تفسیر موضوعی قرآن در دانشگاه دريانوردي چابهار برگزار شد

نخستین كارگاه آموزشی تفسیر موضوعی قرآن در دانشگاه دريانوردي چابهار برگزار شد

زاهدان-خبرگزاری مهر: نخستین كارگاه آموزشی تفسیر موضوعی قرآن با حضور اساتید دانشگاه علوم دریایی و با همکاری کانون بسیج اساتید شهرستان چابهار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست نهاد رهبری در دانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار روز سه شنبه در این کارگاه اظهار داشت: قران کریم به عنوان نسخه ی شفابخش و برنامه سعادت بشر است.

حجت الاسلام سید علیرضا قرشی افزود: قرآن باید وارد متن زندگی انسان شده و وعده های الهی در این کتاب حیات بخش مبنای عملکرد انسان قرار گیرد.

وي ادامه داد: اگر فهم صحیح دینی و بصیرت برای انسان حاصل شود سعادت دنیا و آخرت و حیات طیبه انسانی را برای او بدنبال خواهد داشت.

وي با اشاره به اينكه کرامت انسان از کلیدی ترین مفاهیم مورد تاکید قرآن کریم و آیات و روایات است افزود: براساس آیات قرآن این کرامت دارای دو بعد مادی و معنوی بوده که مطابق آیه 70 سوره اسراء مسخر بودن انسان بر طبیعت و روزی و طعام طیب و سایر مظاهر خلقت انسان از مصادیق کرامت مادی و مقام خلیفه الهی و اجازه صحبت با ذات اقدس الهی از مصادیق کرامت معنوی انسان می باشد.

سرپرست نهاد رهبری دردانشگاه دريانوردي و علوم دريايي چابهار يادآور شد: قرآن کریم راه های رسیدن به کرامت حقیقی را بیان فرموده و در آیات حیات بخش آن مواردی از قبیل علم و عمل و تقوای ملاک رسیدن به جایگاه بالقوه ی خلیفه الهی و نیل به جایگاه والای انسانیت بیان شده است.

قرشي شرط اساسی بهره مند شدن ازمعارف نورانی قرآن را آراسته شدن به گوهر، تقوای حقیقی برشمرد و افزود: آنچه با حقیقت تقوا و با ارکان آن یعنی ایمان و عمل صالح ناسازگار است مانع وصول به کرامت حقیقی انسان و بهره مندی از تعالیم انسان سازقرآن است.

وی در جمع اساتید بسیجی شهرستان اظهار داشت افزود : نیل به تمام مکارم انسانی و اخلاقی در سایه معرفت صحیح دینی و باور حقیقی به تعالیم قرآن و وعده های الهی می باشد.

قرشي یادآور شد: تدبر در قرآن و معارف اهل بیت باید جزء برنامه های روزانه ی هر مومن قرار گیرد تا زمینه تخلق به اخلاق قرآنی و مکارم انسانی و معرفت صحیح فراهم گردد.

 

 

کد خبر 2188233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha