حسین لاهوتی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار مهر افزود: شهرداری نهادی مردمی و غیر دولتی است که وظیفه این نهاد تامین نیازمندی های عمومی شهر با استفاده از مشارکت های مردمی بوده و سهامداران واقعی شهرداری مردم هستند.
وی اظهارداشت: شهرداری کلاچای با تکیه بر سهامداران خود و ابراز لطف و محبت آنها و تلاش مضاعف پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری پروژه های در حال اقدام دارد.
شهردار کلاچای گفت: با تمام تلاشی که در این زمینه به عمل می آید خواهیم کوشید تا شهری زیبا با محیطی سالم و با امکانات رفاهی مناسب برای شهروندان فراهم آید.
وی همچنین پروژه های در حال اقدام شهرداری کلاچای را شامل اصلاح نماد میدان امام به همراه ساماندهی دور میدان اعم از جابجایی کیوسک راهنمایی و رانندگی، تابلوهای تبلیغاتی، عقب نشینی تیرهای برق از داخل خیابان و پیاده رو با اعتبار افزون بر 30 میلیون تومان، اصلاح و زیرسازی کانیبو های سطح شهر (خیابان شهرداری، مرکز میدان و دو طرف خیابان های امام و آیت الله کاشانی ) با اعتباری افزون بر 80 میلیون تومان، ساخت ساختمان جدید شورای اسلامی شهر با زیربنای 130 متر مربع با اعتباری افزون بر 120 میلیون تومان، اجرای فاز دوم ساختمان شهرداری کلاچای به همراه نمای ساختمان و دیوارکشی آن با اعتباری افزون بر 400 میلیون تومان، اصلاح میدان شهدای شهر با اعتباری افزون بر 10 میلیون تومان است.
لاهوتی ادامه داد: برای پنج پروژه شهرداری کلاچای اعتباری افزون بر 650 میلیون تومان از منابع داخلی تامین اعتبار می شود.
نظر شما