پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۶:۳۶

موسوی:

مشکلات مالی مهمترین موضوع در ورزش کشور است

مشکلات مالی مهمترین موضوع در ورزش کشور است

زنجان - خبرگزاری مهر: نایب رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی کشور به کمبود بودجه ورزشی اشاره کرد و گفت: مشکلات مالی مهمترین موضوع در ورزش است و از سویی دیگر باید این حق را به ورزشکار داد که مطالبات خود را طلب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی موسوی ظهر چهارشنبه در مجمع انتخابات هئیت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان زنجان افزود: کمبود بودجه مهمترین موضوع در ورزش است و از طرفی ورزشکاران نیز حق دارند مطالبات خود را دریافت کننند.

وی با بیان اینکه  پذیرش مسئولیت در این رشته ورزشی سخت و سنگین، نیازمند عشق و علاقه است ادامه داد: پذیرش مسئولیت در این رشته ورزشی مفرح بسیار سخت و سنگین است و نیاز به این دارد که فرد عاشق آن باشد.

موسوی تصریح کرد: در مسابقات بین المللی سنگنوردی که بهمن ماه سال 90 در زنجان برگزار شد ورزشکاران کشورهای خارجی با هزینه شخصی شرکت کرده بودند و درمسابقات جهانی نیز که جایزه دار هستند، هزینه توسط خود سنگنوردان پرداخت می شود.

نایب رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ایران گفت: باید قهرمانان این رشته ورزشی به عنوان یک الگو بتوانند جوانان را به سوی ورزش کوهنوردی و سنگنوردی جلب و جذب کنند تا آینده این رشته ورزشی تضمین شود.

موسوی با اشاره به برگزاری رقابت های لیگ استانی افزود: مسابقات لیگ سنگنوردی در برخی از استانها برگزار می شود و این می تواند در رشد شکوفایی و شناسایی ورزشکاران شاخص و توانمند و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت موثر واقع شود.

وی  به برگزاری مجمع انتخابات در استان زنجان اشاره کرد و افزود: این مجمع به صورت کاملا قانونی و در فضایی آرام و به دور از هرگونه حاشیه برگزار شد.

کد خبر 2188978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha