پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۵۳

در پاسخ به مهر اعلام شد؛

ملاقات زندانیان با خانواده از طریق وب کم/ ایراد شهادت قضایی اینترنتی می شود

ملاقات زندانیان با خانواده از طریق وب کم/ ایراد شهادت قضایی اینترنتی می شود

معاون قوه قضائیه از امکان ملاقات تصویری زندانیان با خانواده های خود از طریق وب کم خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا ایران هم می تواند همانند سایر کشورهای پیشرفته ملاقات زندانیان با خانواده های خود را از طریق وب کم انجام دهد گفت: این امکان در حال اجراست و مرکز آمار قوه قضائیه این طرح را حمایت کرده و در حال حاضر توسط سازمان زندانها در حال اجراست حتی ما به دنبال این هستیم که ایراد شهادت و اظهارنظر برای قاضی پرونده هم از این طریق انجام شود.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد اینکه با سامانه اظهارنامه، کسب و کار عریضه نویسان دادگاهها از رونق افتاده است گفت: ما آنها را ساماندهی کردیم. اگر شرایط داشته باشند می توانند دفتر پیشخوان قضایی بزنند چرا که ما نمی خواهیم ساز و کارهای حاکمیتی و حقوقی و قضایی کنار خیابان انجام شود.

کد خبر 2190467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha