۱۸ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۲۱

حسینی عنوان کرد:

گسترش معارف دینی در جامعه موجب کاهش خودکشی می شود

گسترش معارف دینی در جامعه موجب کاهش خودکشی می شود

دهدشت- خبرگزاری مهر: امام جمعه شهر دهدشت با بیان اینکه خودکشی خطر بزرگی است که جامعه و جوانان را تهدید می کند، گفت: گسترش معارف دینی در جامعه باعث کاهش خودکشی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید نصیر حسینی عصر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه با اشاره به اینکه خودکشی یکی از معضلات و آسیب های شوم اجتماعی است، افزود: گاهی اضطراب ها تا جایی افزایش می یابد که فرد دست به خودکشی می زند.

وی اظهار داشت: ما فرهنگی غنی و اسلامی داریم که آرامش بخش روح و روان انسان است و می تواند اضطراب ها را از بین ببرد.

امام جمعه شهر دهدشت با تاکید بر اینکه تفکر الهی انسان را از پوچ گرایی دور می کند، خاطرنشان کرد: متاسفانه در جامعه کنونی ما باورها دینی بسیار ضعیف شده است.

حجت الاسلام حسینی یاس، سرکوفتگی، بدرفتاری و رها کردن کودکان و فرزندان را از عوامل روی آوردن به خودکشی برشمرد و تصریح کرد: این عوامل باعث می شوند که فرد احساس بی ارزشی و تنهایی کند و دست به خودکشی بزند.

وی گسترش مسائل دینی در میان افراد جامعه و مهلک جلوه دادن خودکشی را از راه های کاهش این آسیب اجتماعی عنوان کرد.

همچنین فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه علل خودکشی در این شهرستان با دیگر شهرستان های کشور متفاوت است، گفت: این علل باید ریشه یابی شوند.

ابراهیم جعفری اضافه کرد: خودکشی یک ناهنجاری اجتماعی است که در تمام کشورهای دنیا وجود دارد و در کشورهای در حال توسعه رو به رشد است.

وی علل روی آوردن به خودکشی را ناامیدی، مبارزه با مشکلات مالی، مشکلات موجود در روابط اجتماعی، اعتیاد و استفاده از قرص های روان گردان، مسائل غیراخلاقی، استفاده ناصحیح از تکنولوژی های روز مانند فیس بوک، افسردگی، طلاق، از دست دادن یکی از نزدیکان و فقدان فرد مورد علاقه نام برد.

فرماندار شهرستان کهگیلویه بیکاری، محدودیت ها و تعصبات بیش از حد خانوادگی و عدم اعتماد به نفس را از دیگر عوامل مهم در روی آوردن افراد به خودکشی عنوان کرد.

جعفری با اشاره به اینکه در دهه اخیر صله رحم ها و محبت ها در بین خانواده ها کم شده است، یادآور شد: اعتقادات دینی ضعیف در بعضی خانواده ها باعث افزایش خودکشی در جامعه شده است.

خودسوزی رایج ترین نوع خودکشی در کهگیلویه

وی خودسوزی را یکی از رایج ترین انواع خودکشی در این شهرستان نام برد و ابراز داشت: در گذشته ازدواج های تحمیلی و امروزه ازدواج های بی حد و حصر خیابانی باعث روی آوردن جوانان به خودکشی شده است.

فرماندار شهرستان کهگیلویه با تاکید بر اینکه باید آرامش را در جامعه رایج کنیم، ادامه داد: تبیین آرامش در جامعه باعث افزایش اعتماد به نفس در بین جوانان می شود.

جعفری برگزاری سمینارها در خصوص مساله خودکشی را ضروری دانست و عنوان کرد: تاکنون در حوزه گسترش دین و معارف اسلامی به خوبی کار نشده است.

وی قبیح جلوه دادن و سرزنش خودکشی را در جلوگیری از این پدیده شوم موثر دانست.

همچنین رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه از 9فقره مرگ مشکوک در شش ماهه نخست سال جاری در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: مرگ مشکوک به جز خودکشی شامل موارد دیگر مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر نیز می شود.

مهرداد کرمی مسائل و مشکلات خانوادگی، سرخوردگی عشقی و افسردگی ناشی از آن و عدم اعتقاد راسخ به مبانی دینی را از علل خودکشی نام برد.

همچنین رئیس میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه اعتیاد نوعی خودکشی مخفی است، گفت: از سال 76 تاکنون در بافت تاریخی شهر دهدشت 20 نفر در اثر اعتیاد جان خود را از دست داده اند.

خداداد مزارعیان آرامش قلب و روی آوردن به مسائل مذهبی و دینی را از راه کارهای کاهش خودکشی نام برد.

 

 

کد خبر 2191577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha