محمد رضا پویا فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، اعتبار ابلاغی به بانک کشاورزی استان در سال 91 و برای طرح توسعه را 267 میلیارد و 710 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: در عین حال 687 طرح نیز برای دریافت تسهیلات به این بانک ارجاء شده است.
وی افزود: از مجموع طرح های معرفی شده به بانک کشاورزی استان، 297 طرح به بانک مرکز برای دریافت تسهیلاتی به میزان 344 میلیارد و 57 میلیون ریال ارسال شده است.
پویا فرد خاطرنشان کرد: از مجموع طرح های ارسالی نیز 272 طرح با 297 میلیارد و 911 میلیون ریال به صندوق توسعه ملی ارجاء شده است.
رئیس شعب بانک کشاورزی کرمانشاه ادامه داد: از مجموع طرح های معرفی شده به صندوق توسعه ملی، 163 طرح مصوب شدند.
پویا فرد یادآور شد: از این تعداد نیز با 143 طرح به مبلغ 149 میلیارد و 312 میلیون ریال انعقاد قرارداد صورت گرفته و پرداخت شده است.
وی در پایان گفت: رضایتمندی شهروندان از مهمترین مسائلی است که بانک کشاورزی سرلوحه کار خود قرار داده است.
نظر شما