دکتر حسن صدقی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به خبرتغییر ریاست دانشگاه ارومیه گفت: اکنون هشت سال است که قرار است ریاست دانشگاه عوض شود.
وی درخصوص این مطلب که خبر تغییر ریاست دانشگاه ارومیه در برخی رسانه ها اعلام شده است ادامه داد: متاسفانه نمی دانم برای برخی ها چه اتفاقی افتاده که این اخبار را منتشر می کنند. من الان هشت سال است که درحال تغییر هستم.
رئیس دانشگاه ارومیه درخصوص تماس از وزارت علوم برای تغییر ریاست این دانشگاه گفت: کسی از وزارت علوم با من تماس نگرفته است.
وی ادامه داد: فقط کمیته معتمد وزیر علوم به دانشگاه ارومه آمده و وضعیت دانشگاه را بررسی کرده است که این گروه به هر دانشگاهی اعزام شده و وضعیت دانشگاه را بررسی می کنند.
به گزارش مهر، شنیده ها حاکی از آن است که یکی از دو روسای سابق دانشگاه ارومیه برای جانشینی رئیس فعلی مطرح هستند؛ دکتر رحیم حب نقی از سال 76 تا 80 و دکتر گودرز صادقی از 80 تا 84 سابقه ریاست این دانشگاه را در کارنامه خود دارند.
پیش از این دکتر حسن صدقی ریاست دانشگاه ارومیه در خصوص استعفا از پست ریاست دانشگاه به مهر گفته بود استعفا نداده ام، ما از خدمت به نظام جمهوری اسلامی استعفا نمی دهیم.
نظر شما