پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۶

رئیس هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان کرمانشاه انتخاب شد

رئیس هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان کرمانشاه انتخاب شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مجمع انتخاباتی هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان کرمانشاه برگزار و "اسکندر محمدی" به عنوان رئیس جدید این هیئت برای مدت چهار سال انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مجمع انتخابات هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان استان کرمانشاه که ظهر چهارشنبه به ریاست محمد مظلومی رئیس فدراسیون و در سالن شهید هادیان مجموعه ورزشی آزادی کرمانشاه برگزار شد،‌ اسکندر محمدی توانست با کسب اکثریت آرا ریاست این هیات را کسب کند.

برای ریاست هیات ورزش های نابینیان و کم بینایان استان کرمانشاه چهار نفر به اسامی شاه ولی خنجر آبادی، زهرا الوار زاده، جبار رستمی و اسکندر محمدی کاندید شده بودند و قبل از آغاز رای گیری هر کدام به تشریح برنامه های خود پرداختند.

در ادامه، اعضای مجمع که تعداد آن ها به 14 نفر می رسید هفت رای به اسکندر محمدی، شش رای به شاه ولی خنجری و یک رای به زهرا الوار زاده داده اند و جبار رستمی نیز هیچ رایی کسب نکرد.

پس از شمارش آرا و از آن جایی که هیچ کدام از کاندیداها، نصف به علاوه یک رای را کسب نکرده بودند کار به دور دوم کشید تا از میان محمدی و خنجری یک نفر به عنوان رئیس جدید هیات ورزش های نابینیان و کم بینایان استان کرمانشاه انتخاب شود.

در دور دوم و از 14 رای ماخوذه، اسکندر محمدی با کسب هشت رای از رقیب خود شاه ولی خنجرآبادی که شش رای کسب کرده بود، پیشی گرفت تا به عنوان رئیس جدید هیات انتخاب شود.

پیش از این ریاست هیات ورزش های ورزش های نابینیان و کم بینایان کرمانشاه بر عهده رحیمی بود.

 

کد خبر 2193490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha