پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۲۱:۲۲

آیت‌الله صفایی‌بوشهری:

لزوم تدوین سند چشم‌انداز توسعه 20 ساله استان بوشهر/ ضرورت توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش رآکتورها

لزوم تدوین سند چشم‌انداز توسعه 20 ساله استان بوشهر/ ضرورت توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش رآکتورها

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بر لزوم تدوین سند چشم‌انداز توسعه 20 ساله استان بوشهر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری استان بوشهر به ظرفیت ها و قابلیت‌های بسیار بالای استان بوشهر اشاره کرد و اظهار داشت: استان بوشهر دارای جایگاه ویژه‌ای در جغرافیای ملی و فراملی است و باید از این ظرفیت‌ها به خوبی بهره ببریم.

وی به جایگاه ویژه استان بوشهر در زمینه انرژی اشاره کرد و بیان داشت: استان بوشهر دارای منابع غنی انرژی گازی است که باید با نگاه پژوهش محوری با وفاق و همدلی استان بوشهر به‌عنوان البوم توسعه و پیشرفت در تمام آرمان‌های اسلامی نظام در ابعاد گوناگون عمرانی، فرهنگی و اجتماعی باشد

امام جمعه بوشهر با تاکید بر لزوم گسترش مراکز عالی، مرتبط با انرژی هیدرو کربنیک و اشتغال جوانان، تصریح کرد: احداث پالایشگاه نفت، تکمیل فازهای پارس جنوبی، گسترش صنایع پائین دستی گاز و پتروشیمی باید مورد توجه قرار بگیرد.

لزوم تدوین سند چشم‌انداز توسعه 20 ساله استان بوشهر

وی افزود: توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش رآکتورها از اولویت‌های استان بوشهر است که با توجه به مهیا بودن شرایط استان قرار است چهار رآکتور در بوشهر ایجاد شود و شرایط و برنامه ریزی لازم مهیا است.

آیت‌الله صفایی‌بوشهری همچنین بر لزوم  گسترش زیرساخت‌های بنادر و کشتیرانی با نگاه بین‌المللی و همچنین توسعه شبکه حمل و نقل ریلی تاکید کرد و بیان داشت: مراکز آموزش عالی بین‌المللی و گسترش تجارت بین‌المللی باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی بر لزوم تدوین سند چشم‌انداز توسعه 20 ساله استان بوشهر تاکید کرد و ادامه داد: سند چشم انداز استان بوشهر، درافق 1404با همکاری فرهیختگان، اندیشمندان و نخبگان ترسیم، طراحی و نقشه راه نیز تدوین شود.

کد خبر 2193949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha